Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Orgula grupa d.o.o.

Orgula grupa d.o.o.
Stinice 12
21000 Split
021 456 634
021 456 635
info@orgula.hr

Orgula grupa d.o.o. iz Splita je specijalizirana za preradu maslina, proizvodnju i punjenje ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Tvrtka je osnovana 2009 godine, te od tada u proizvodnome pogonu u Marušićima (pokraj Omiša) vrši usluge prerade maslina i puni djevičanska maslinova ulja pod svojom robnom markom ORGULA.
Uz preradu i punjenje maslinovog ulja tvrtka je od 2018 godine proširila proizvodni asortiman s aromatiziranim maslinovim uljima, te morskim solima s dodacima. U 2019 godini Orgula postaje tržišni lider u segmentu maslinovih ulja u trgovine, s preko 14% tržišnog udjela, taj udio je još dodatno povećala tijekom 2020 godine na preko 17% (Izvor: Nielsen panel trgovine u RH). Danas tvrtka uspješno posluje, zapošljava 12 djelatnika, te kontinuirano ulaže u razvoj proizvoda, kvalitete, te povećanje proizvodnih kapaciteta. Tijekom 2020 godine dovršena je investicija u novu punionicu, liniju za punjenje i skladištenje maslinovog ulja u Dicmu.
INSPIRIRANI MASLINOM je izjava koja definira viziju tvrtke, odnosno orijentaciju na razvoju proizvoda i usluga povezanih s mediteranskom prehranom, a poglavito maslinom i maslinovim uljem.
Stalna promocija vrijednosti i prednosti korištenja u svakodnevnoj prehrani maslinovog ulja, te ostalih proizvoda baziranih na mediteranskim kulturama je dugoročna vizija tvrtke.

Naši znakovi...