Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Ekstra djevičansko maslinovo ulje “ZLATNO”

Ekstra djevičansko maslinovo ulje “ZLATNO”

ORGULA EKSTRA DJEVIČANSKO MASLINOVO ULJE ZLATNO 500 ml
Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje zlatno 500 ml dobije se preradom maslina iz odabranih domaćih maslinika. Koristi se za začinjavanje i kuhanje svih jela od mesa, ribe, povrća. Također se može koristiti za pripremu slastica kao zamjena za ostale masnoće. Ulje je pakirano u boci od 500 ml je prigodno kako za osobno upotrebu tako i kao atraktivan poklon.

ORGULA EKSTRA DJEVIČANSKO MASLINOVO ULJE ZLATNO 750 ml
Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje zlatno 750 ml dobije se preradom maslina iz odabranih domaćih maslinika. Koristi se za začinjavanje i kuhanje svih jela od mesa, ribe, povrća. Također se može koristiti za pripremu slastica kao zamjena za ostale masnoće. Ulje je pakirano u boci od 750 ml je prigodno kako za osobno upotrebu tako i kao atraktivan poklon.

ORGULA EKSTRA DJEVIČANSKO MASLINOVO ULJE ZLATNO 250 ml
Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje zlatno 250 ml dobije se preradom maslina iz odabranih domaćih maslinika. Koristi se za začinjavanje i kuhanje svih jela od mesa, ribe, povrća. Također se može koristiti za pripremu slastica kao zamjena za ostale masnoće. Ulje je pakirano u boci od 250 ml je prigodno kako za osobno upotrebu tako i kao atraktivan poklon.

ORGULA EKSTRA DJEVIČANSKO MASLINOVO ULJE ZLATNO 5 l PET
Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje zlatno 5 l PET dobije se preradom maslina iz odabranih domaćih maslinika. Koristi se za začinjavanje i kuhanje svih jela od mesa, ribe, povrća. Također se može koristiti za pripremu slastica kao zamjena za ostale masnoće. Ulje je pakirano u PET ambalaži od 5 L te je prikladno za korištenje u restoranima i hotelima.