Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Ekstra djevičansko maslinovo ulje “ZLATNO”

Ekstra djevičansko maslinovo ulje “ZLATNO”

ORGULA EKSTRA DJEVIČANSKO MASLINOVO ULJE ZLATNO 500 ml
Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje zlatno 500 ml dobije se preradom maslina iz odabranih domaćih maslinika. Koristi se za začinjavanje i kuhanje svih jela od mesa, ribe, povrća. Također se može koristiti za pripremu slastica kao zamjena za ostale masnoće. Ulje je pakirano u boci od 500 ml je prigodno kako za osobno upotrebu tako i kao atraktivan poklon.

ORGULA EKSTRA DJEVIČANSKO MASLINOVO ULJE ZLATNO 750 ml
Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje zlatno 750 ml dobije se preradom maslina iz odabranih domaćih maslinika. Koristi se za začinjavanje i kuhanje svih jela od mesa, ribe, povrća. Također se može koristiti za pripremu slastica kao zamjena za ostale masnoće. Ulje je pakirano u boci od 750 ml je prigodno kako za osobno upotrebu tako i kao atraktivan poklon.

ORGULA EKSTRA DJEVIČANSKO MASLINOVO ULJE ZLATNO 250 ml
Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje zlatno 250 ml dobije se preradom maslina iz odabranih domaćih maslinika. Koristi se za začinjavanje i kuhanje svih jela od mesa, ribe, povrća. Također se može koristiti za pripremu slastica kao zamjena za ostale masnoće. Ulje je pakirano u boci od 250 ml je prigodno kako za osobno upotrebu tako i kao atraktivan poklon.

ORGULA EKSTRA DJEVIČANSKO MASLINOVO ULJE ZLATNO 5 l PET
Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje zlatno 5 l PET dobije se preradom maslina iz odabranih domaćih maslinika. Koristi se za začinjavanje i kuhanje svih jela od mesa, ribe, povrća. Također se može koristiti za pripremu slastica kao zamjena za ostale masnoće. Ulje je pakirano u PET ambalaži od 5 L te je prikladno za korištenje u restoranima i hotelima.

Orgula grupa d.o.o.

Orgula grupa d.o.o. iz Splita je specijalizirana za preradu maslina, proizvodnju i punjenje ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Tvrtka je osnovana 2009 godine, te od tada u proizvodnome pogonu u Marušićima (pokraj Omiša) vrši usluge prerade maslina i puni djevičanska maslinova ulja pod svojom robnom markom ORGULA. Uz preradu i punjenje maslinovog ulja tvrtka je od 2018 godine proširila proizvodni asortiman s aromatiziranim maslinovim uljima, te morskim solima s dodacima. U 2019 godini Orgula postaje tržišni lider u segmentu maslinovih ulja u trgovine, s preko 14% tržišnog udjela, taj udio je još dodatno povećala tijekom 2020 godine na preko 17% (Izvor:...

Ostali proizvodi