Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

OIKON d.o.o.

OIKON d.o.o.
Trg Senjskih Uskoka 1-2
10000 Zagreb
01/ 5507-100
oikon@oikon.hr

Oikon je ovlašten od strane nadležnog Ministarstva za obavljanje stručnih poslova zaštite okoliša i prirode, nositelj je licencije Hrvatske komore inženjera šumarstva i drvne tehnologije za izradu šumskogospodarskih planova, ima dopuštenje Ministarstva kulture za obavljanje poslova zaštite i očuvanja kulturnih dobara, i registriran je za obavljanje geodetske djelatnosti.
Tvrtka zapošljava stručnjake koji pokrivaju široki spektar strukovnih područja, uključujući i sedam doktora znanosti. Svi zaposlenici u svome radu koriste modernu, vrhunsku, profesionalnu i specijaliziranu opremu, hardver i softver.
Osim u Hrvatskoj, Oikon ima bogato radno iskustvo na projektima u cijeloj jugoistočnoj Europi, Turskoj, Velikoj Britaniji i na Cipru, te surađuje s vodećim konzultantskim kućama diljem Europe.
Od 2019. godine Oikon je UNIGIS studijski centar i ulazna točka za studente iz devet zemalja jugoistočne Europe koji pohađaju online akademski studij iz geoinformatike prema programu Sveučilišta u Salzburgu.
Kvaliteta usluga i proizvoda Oikona temelji se na integriranom sustavu upravljanja kvalitetom, okolišem, zaštitom zdravlja i sigurnosti prema najvišim međunarodnim ISO standardima.

Naši znakovi...