Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Miloc d.o.o.

Miloc d.o.o.
Ivana Gundulića 12
43000 Bjelovar
043/243-401
043/220-236
miloc@bj.t-com.hr

Tvrtka Miloc d.o.o. osnovana je 1997. godine i u stopostotnom je privatnom vlasništvu. Trenutačno zapošljava šest djelatnika. Godine 1999. tvrtka je dobila zastupništvo renomiranog svjetskog proizvođača sredstava za čišćenje i održavanje klimatizacijskih uređaja. Godinu dana poslije pokreće akciju sustavne brige o higijeni klimatizacijskih uređaja. Akcija je bila usmjerena na educiranje servisera i firmi koje postavljaju i servisiraju klimatizacijske uređaje te na educiranje korisnika tih uređaja, odnosno osoba koje borave u zatvorenim klimatiziranim prostorima.
Tvrtka Miloc na mnogobrojnim prezentacijama i seminarima upoznaje i obučava servisere s novim jednostavnim načinom čišćenja klimatizacijskih uređaja – „Čišćenje uređaja na zidu“. U raznim časopisima i na internetskim portalima za korisnike klimatizacijskih uređaja, odnosno osobe koje borave u klimatiziranim prostorima, objavljuje edukativne članke o mogućim opasnostima za zdravlje ljudi koje mogu biti uzrokovane kontaminiranim zrakom iz prljavih klimatizacijskih uređaja te na potrebu njihova čišćenja i redovnog održavanja.
Kao odgovor na probleme povezane s čišćenjem klimatizacijskih uređaja, tvrtka je početkom 2005. godine počela raditi na osmišljavanju cjelovitog i sveobuhvatnog standarda čišćenja, dezinfekcije i redovnog održavanja klimatizacijskih uređaja, čiji je cilj poboljšati kvalitetu zraka u klimatiziranom prostoru. Godine 2007. Standard čišćenja, dezinfekcije i redovitog održavanja klimatizacijskih uređaja Degenia Velebitica dovršen je i predstavljen javnosti.
Danas tvrtka Miloc, osim djelatnosti prodaje sredstava za čišćenje, dezinfekciju i dugotrajnu zaštitu klimatizacijskih uređaja, intenzivno radi na promicanju Standarda Degenia Velebitica te brige o higijeni klimatizacijskih uređaja i kvaliteti zraka u zatvorenim klimatiziranim prostorima.

Naši znakovi...