Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Standard čišćenja, dezinfekcije i redovnog održavanja klima uređaja Degenia Velebitica

Standard čišćenja, dezinfekcije i redovnog održavanja klima uređaja Degenia Velebitica

Standard čišćenja, dezinfekcije i redovitog održavanja klimatizacijskih uređaja Degenia Velebitica cjelovit je i sveobuhvatan sustav koji omogućuje pružanje standardizirane, provjerene, transparentne, kvalitetne i prepoznatljive usluge čišćenja klimatizacijskih uređaja i njihova redovitog održavanja. Standard predstavlja jedinstveni i novi pristup čišćenju i održavanju te daje rješenje za većinu problema povezanih s čišćenjem i održavanjem klimatizacijskih uređaja.
Rezultati ispitivanja potvrđuju učinkovitost postupaka i sredstava, odnosno potpuno uklanjanje biofilma s nataloženom nečistoćom te uništavanje zaostalih aerobnih mezofilnih bakterija, plijesni i enterobakterija.
Uslugu čišćenja prema ovome standardu mogu pružati samo osobe koje ovlašćuje tvrtka Miloc. Na svaki uređaj za klimatizaciju koji je očišćen ili se redovito održava u skladu sa Standardom Degenia Velebitica stavlja se naljepnica s grafičkim prikazom cvijeta velebitske degenije koji je zaštitni znak Standarda.

Miloc d.o.o.

Tvrtka je osnovana 1997. i u stopostotnom je privatnom vlasništvu. Zapošljava šest radnika, a 2000. godine pokrenula je akciju sustavne brige o higijeni klimatizacijskih uređaja, usmjerenu na poduku relevantnih servisera i tvrtki. Putem seminara i prezentacija upoznaje servisere s jednostavnim načinom čišćenja, tj. čišćenjem uređaja na zidu te ih u tom smislu i obučava. Objavljuje i edukativne članke koji, uz stručnjake, koriste i svima onima koji borave u blizini takvih uređaja te su potencijalno izloženi rizicima. Početkom 2005. godine počinju s radom na osmišljavanju cjelovitog i sveobuhvatnog standarda čišćenja, dezinfekcije i redovitoga održavanja klimatizacijskih uređaja, a 2007. Standard čišćenja, dezinfekcije...