Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Marex Elektrostroj d.o.o.

Marex Elektrostroj d.o.o.
Franje Krežme 6
23000 Zadar
023/341-016
info@marex-es.hr

S tradicijom dužom od pet desetljeća, tvrtka Marex Elektrostroj d.o.o. postala je eminentan proizvođač priključnih energetskih ormara vrhunske kvalitete za marine i autokampove koji se prema individualnim željama i potrebama mogu potpuno prilagoditi svakom klijentu.
Pomicanje granica izvrsnosti u kvaliteti i dizajnu proizvodnog programa, profesionalnost u poslovanju i posvećenost zaposlenika tvrtke, omogućili su Marex Elektrostroju bezuvjetnu prevlast na nacionalnom tržištu nautičke opreme što rezultira s partnerstvom u više od 80% hrvatskih marina.
S vizijom širenja na europska i globalna tržišta, Marex-Elektrostroj d.o.o. ne prestaje investirati u inovacije i razvoj vlastitih ljudskih i tehnoloških potencijala, istovremeno ostvarujući personalizirani pristup i rastuće povjerenje postojećih klijenata.
Tradicija, kvaliteta i uspjesi tvrtke Marex elektrostroj potvrđeni su nagradom Zlatna kuna Hrvatske gospodarske komore, Certifikatom bonitetne izvrsnosti ocjene AAA za 2015. i 2016. godinu sukladno međunarodnom Bisnode sustavu ocjenjivanja boniteta, kao i povjerenjem Europske Unije koja je za projekt tvrtke „ EE MAREX – Energy Efficiency manufacture in Marex – elektrostroj „ osigurala sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Tvrtka je certificirana prema zahtjevima normi: ISO 9001:2008 i EN ISO 14001:2004 i uspješno održava integrirani sustav upravljanja kvalitetom i zaštite okoliša.

Naši znakovi...