Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Priključni energetski ormari

Priključni energetski ormari

Priključni energetski ormari služe za opskrbu korisnika električnom energijom i vodom. Proizvode se prema normi HRN IEC 60364-7-709 za marine i slične prostore.
Materijali koji se koriste za proizvodnju priključnih energetskih ormara su inox, beton i brački kamen. Ormari se opremaju na zahtjev kupca.
Bravo
Priključni energetski ormar Bravo jednostavnog je izgleda i malih dimenzija. Funkcionalnost i robusnost čine ga praktičnim za rukovanje i idealnim odabirom za instalaciju u marine s potrošačima manjih snaga i autokampove.
Tango
Priključni energetski ormar Tango, predstavnik je Marexovih ormara nove generacije.
Zahvaljujući pažljivom izboru materijala i modernoj tehnologiji izrade, osigurana je visoka kvaliteta i funkcionalnost. Veliki raspon snaga i mogućnost mjerenja potrošnje pojedinog korisnika čine ga idealnim za opskrbu plovila strujom i vodom u marinama i lučkim upravama.
Istovremeno, ljepota jednostavnog dizajna i mogućnost izbora boje, kao i graviranja logotipa na prednja vrata, ističu vizualni identitet Vaše tvrtke. Posvećenost detaljima u izradi i čvrstoća materijala, čine Tango proizvodom idealnog omjera cijene i kvalitete.
Mega Tango
Priključni energetski ormar Mega Tango, razvijen je kako bi se osigurao veliki raspon snaga za oskrbu Mega i Superjahti. Mega Tango karakterističan je po svojoj izdržljivosti osiguranoj čvrstom konstrukcijom i povečanom debljinom lima u odnosu na ormare manjih snaga. U potpunosti izrađen od inoxa, Mega Tango može se plastificirati u boju na zahtjev kupca. Masivne izrade, s trostranim krovnim osvjetljenjem i osvjetljenim logotipom, ostavlja snažan vizualni dojam.
S obzirom na Mega Tangov veliki raspon snaga, ugradnjom sustava za mjerenje i kontrolu potrošnje električne energije i vode, postaje idealan proizvod za marine i lučke uprave.
Oscar
U korak s modernim dizajnom, nastaje novi Marexov priključni energetski ormar Oscar. Namjenjen je za sustave poput marina s potrošačima manjih snaga i autokampove. Pristupačnost zaštitnih električnih komponenata i trostrano orijentacijsko osvijetljenje osiguravaju krajnjim korisnicima jednostavnu opskrbu električnom energijom i vodom. Kao i ostali Marexovi proizvodi, Oskar se ističe kvalitetom izrade.
Zulu
Marexov najnoviji priključni energetski ormar Zulu, rezultat je predane suradnje tima profesionalnih strojara i dizajnera, pa se kvalitetom i ljepotom izrade izdiže iznad svojih prethodnika.
Povećanom debljinom lima i poboljšanom konstrukcijom ističe se kao najrobusniji ormar na hrvatskom tržištu, predstavljajući spoj tradicije i suvremenosti tvrtke. Kao i prethodnici, Zulu dolazi sa osvjetljenim logom na prednjim vratima, plastificiran u boju po želji klijenta.
Yacht
Nastao 1983. godine, Yacht je prvi Marexov priključni energetski ormar. Zbog kučišta i temelja izrađenog tehnologijom vibriranog betona ističe se iznimnom čvrstočom i dugotrajnošću. Prednja ploča s opremom te zadnja ploča, izrađene su od poliestera.
Yacht opskrbljuje korisnike eletričnom energijom i vodom, koje su zbog pouzdanosti fizički odvojene, na način da se električne instalacije nalaze u kučištu ormara, dok se voda nalazi u temelju ormara.
Priključni energetski ormar na podizanje ili ormar na zakretanje
Radi potreba opskrbe javnih površina električnom energijom, razvijen je ormar na podizanje i ormar na zakretanje. Prostorna ograničenost javnih površina uvjetovala je razvoj ormara koji se, u periodima kada nema potražnje za električnom energijom nalazi u kučištu ispod razine tla. Poklopac izrađen od lijevanog željeza zadovoljava propisanu normu EN124 nosivosti C250 ili D400 (25 ili 40 tona). Konstrukcija i cilindar izrađeni su od inoxa. Ormar se podiže plinskom oprugom, a zatvara se ručno i ključem blokira u krajnjem položaju. (Ormar dolazi sa dvije verzije sustava za podizanje )

Marex Elektrostroj d.o.o.

S tradicijom dužom od pet desetljeća, tvrtka Marex Elektrostroj d.o.o. postala je eminentan proizvođač priključnih energetskih ormara vrhunske kvalitete za marine i autokampove koji se prema individualnim željama i potrebama mogu potpuno prilagoditi svakom klijentu. Pomicanje granica izvrsnosti u kvaliteti i dizajnu proizvodnog programa, profesionalnost u poslovanju i posvećenost zaposlenika tvrtke, omogućili su Marex Elektrostroju bezuvjetnu prevlast na nacionalnom tržištu nautičke opreme što rezultira s partnerstvom u više od 80% hrvatskih marina. S vizijom širenja na europska i globalna tržišta, Marex-Elektrostroj d.o.o. ne prestaje investirati u inovacije i razvoj vlastitih ljudskih i tehnoloških potencijala, istovremeno ostvarujući personalizirani pristup i rastuće...

Ostali proizvodi