Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Meteor Grupa – Labud d.o.o.

Meteor Grupa – Labud d.o.o.
Radnička cesta 173/r
10000 Zagreb
01/2404-100
01/2409-852
labud@labud.hr

Meteor Grupa – Labud d.o.o. tvrtka je za proizvodnju deterdženata i kemijskih proizvoda sa sjedištem u Zagrebu. Od utemeljenja, davne 1947. godine, Labud je od male radionice za proizvodnju tvrdih sapuna izrastao u modernu industriju sredstava za pranje i čišćenje.
Danas je privatna tvrtka u vlasništvu hrvatske poduzetničke obitelji s oko 250 zaposlenih te je generalni zastupnik i distributer za KUTRILIN TPV (proizvodnja pomoćnih sredstava, specijalnih kemikalija i tenzida za industriju) i BADEL (proizvodnja alkohola, alkoholnih pića, octa i inaktivnog kvasca) koji su također u vlasništvu iste obitelji.
Labudovi su proizvodi rezultat rada tima hrvatskih stručnjaka koji neprekidno prate trendove na tržištu kako bi se prilagodili potrebama potrošača te ih uspješno zadovoljili. Svi proizvodi razvijaju se i usavršavaju u Labudovu razvojnom laboratoriju. Sve faze proizvodnje podliježu kontroli laboratorija radi održavanja vrhunske kvalitete proizvoda.
Uz brendove poput Čarlija, Sanitara, Čarlina, Meri Merina, Olivera, Rosane, Jona i Bravissima, Labud svojim velikim kupcima, poput hotela, prehrambenih industrija, zdravstvenih ustanova, pruža i cjelokupna higijenska rješenja koja uključuju i usluge poput edukacije osoblja o pravilnoj uporabi sredstava, savjetovanje u vezi sa sustavom pranja te kontrolu uvedenog sustava i servisa opreme.

Naši znakovi...