Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Meteor Grupa – Labud d.o.o.

Meteor Grupa – Labud d.o.o.
Radnička cesta 173 r
10000 Zagreb
01/2409-852
01/2409-852
labud@labud.hr

Labud d.o.o. je tvrtka za proizvodnju deterdženata i kemijskih proizvoda sa sjedištem u Zagrebu. Od utemeljenja, davne 1947. godine, Labud je od male radionice za proizvodnju tvrdih sapuna izrastao u modernu industriju sredstava za pranje i čišćenje.
Danas je Labud privatna tvrtka u vlasništvu hrvatske poduzetničke obitelji sa oko 250 zaposlenih, te je također generalni zastupnik i distributer za KUTRILIN TPV (proizvodnja pomoćnih sredstava, specijalnih kemikalija i tenzida za industriju) i BADEL (proizvodnja alkohola, alkoholnih pića, octa i inaktivnog kvasca) koji su također u vlasništvu iste obitelji.
Labudovi su proizvodi rezultat rada tima hrvatskih stručnjaka koji neprekidno prate trendove na tržištu kako bi se prilagodili potrebama potrošača te ih uspješno zadovoljili. Svi proizvodi razvijaju se i usavršavaju u Labudovom razvojnom laboratoriju. Sve faze proizvodnje podliježu kontroli laboratorija radi održavanja vrhunske kvalitete proizvoda.
Osim svima poznatih brandova Čarlija, Sanitara, Čarlina, Meri Merina, Olivera, Rosane, Jona i Bravissima Labud svojim velikim kupcima, poput hotela, prehrambenih industrija, zdravstvenih ustanova, pruža i cjelokupna higijenska rješenja koja uključuju i usluge kao što su edukacija osoblja o pravilnoj uporabi sredstava, savjetovanje u vezi sustava pranja, kontrolu uvedenog sustava i servisa opreme.

Naši znakovi...