Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Čarli

Čarli

Čarli original
Sredstvo je za ručno pranje posuđa s osvježavajućim mirisom limuna. Od 1974. do danas Čarli je sinonim za kategoriju sredstava za ručno pranje posuđa zbog svojih izvrsnih svojstava pjenjenja, odmašćivanja i pranja bez obzira na tvrdoću i temperaturu vode. Formuliran je na bazi visokovrijednih sirovina prirodnog podrijetla, te je biorazgradiv i ph neutralan. Posuđe oprano Čarlijem ostaje čisto, blistavo i suho. Kombinacija aktivnosti Labudova razvojnog laboratorija i vlastite proizvodnje ambalaže rezultira autentičnim proizvodom hrvatske kvalitete. Sirovine i proizvodi nisu testirani na životinjama. Dermatološki je ispitan.
Čarli Mediteran
Sredstvo za ručno pranje posuđa sa zaštitnim djelovanjem za ruke sadrži površinsko-aktivne komponente koje se koriste u kozmetičkoj industriji te posebno odabran ekstrakt lavande koja je prirodni dezinficijens.
Čarli fresh
Tekući deterdžent za ručno pranje posuđa sa zaštitnim djelovanjem za ruke ugodnog mirisa limete.
Čarli classic
Sredstvo za ručno pranje posuđa neutralne pH vrijednosti, bogate pjene i moći odmašćivanja i najtvrdokornijih naslaga masnoće. Nakon ispiranja posuđe je čisto, blistavo i suho i bez brisanja. Mirisa je jabuke te dermatološki ispitan.
Čarli Sensitive
Sredstvo za ručno pranje posuđa sa zaštitnim djelovanjem za ruke sadrži površinsko-aktivne komponente koje se koriste u kozmetičkoj industriji te posebno odabran ekstrakt kamilice koji njeguje osjetljivu i suhu kožu osiguravajući prirodnu vlažnost kože. Dermatološki je ispitan.
Svi Čarliji su pakirani u PET boce od 500 mL, 1 L i 1,5L.
Ambalaža za sve Čarlije (boce i čepovi) proizvedena je u Hrvatskoj.

Meteor Grupa – Labud d.o.o.

Meteor Grupa - Labud d.o.o. tvrtka je za proizvodnju deterdženata i kemijskih proizvoda sa sjedištem u Zagrebu. Od utemeljenja, davne 1947. godine, Labud je od male radionice za proizvodnju tvrdih sapuna izrastao u modernu industriju sredstava za pranje i čišćenje. Danas je privatna tvrtka u vlasništvu hrvatske poduzetničke obitelji s oko 250 zaposlenih te je generalni zastupnik i distributer za KUTRILIN TPV (proizvodnja pomoćnih sredstava, specijalnih kemikalija i tenzida za industriju) i BADEL (proizvodnja alkohola, alkoholnih pića, octa i inaktivnog kvasca) koji su također u vlasništvu iste obitelji. Labudovi su proizvodi rezultat rada tima hrvatskih stručnjaka koji neprekidno prate trendove...