Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Čarli

Čarli

Čarli original

Sredstvo za ručno pranje posuđa s osvježavajućim mirisom limuna. Od 1974. do danas Čarli je sinonim za kategoriju sredstava za ručno pranje posuđa zbog svojih izvrsnih svojstava pjenjenja, odmašćivanja i pranja bez obzira na tvrdoću i temperaturu vode. Formuliran je na bazi visokovrijednih sirovina prirodnog podrijetla, te je biorazgradiv i ph neutralan. Posuđe oprano Čarli deterdžentom ostaje čisto, blistavo i suho. Kombinacija aktivnosti Labudovog razvojnog laboratorija i vlastite proizvodnje ambalaže rezultira na koncu zaista autentičnim proizvodom hrvatske kvalitete. Sirovine i proizvodi nisu testirani na životinjama. Dermatološki ispitan.

Čarli energy

Sredstvo za ručno pranje posuđa sa zaštitnim djelovanjem za ruke sadrži površinsko–aktivne komponente koje se koriste u kozmetičkoj industriji, te posebno odabran ekstrakt lavande koja je prirodni dezinficijens.

Čarli koncentrat

Tekući deterdžent za ručno pranje posuđa sa zaštitnim djelovanjem za ruke ugodnog i ugodnog mirisa limete.

Čarli classic

Sredstvo za ručno pranje posuđa neutralnog pH, bogate pjene i moći odmašćivanja i najtvrdokornijih naslaga masnoće. Nakon ispiranja posuđe je čisto, blistavo i suho i bez brisanja. S mirisom jabuke. Dermatološki ispitan.

Čarli Sensitive

Sredstvo za ručno pranje posuđa sa zaštitnim djelovanjem za ruke sadrži površinsko–aktivne komponente koje se koriste u kozmetičkoj industriji, te posebno odabran ekstrakt kamilice koji njeguje osjetljivu i suhu kožu osiguravajući prirodnu vlažnost kože. Dermatološki ispitan.
Svi Čarliji su pakirani u PET boce od 500 mL, 1 L i 1,5L.
Ambalaža za sve Čarlije (boce i čepovi) proizvedena je u Hrvatskoj.

 

Meteor Grupa – Labud d.o.o.

Labud d.o.o. je tvrtka za proizvodnju deterdženata i kemijskih proizvoda sa sjedištem u Zagrebu. Od utemeljenja, davne 1947. godine, Labud je od male radionice za proizvodnju tvrdih sapuna izrastao u modernu industriju sredstava za pranje i čišćenje. Danas je Labud privatna tvrtka u vlasništvu hrvatske poduzetničke obitelji sa oko 250 zaposlenih, te je također generalni zastupnik i distributer za KUTRILIN TPV (proizvodnja pomoćnih sredstava, specijalnih kemikalija i tenzida za industriju) i BADEL (proizvodnja alkohola, alkoholnih pića, octa i inaktivnog kvasca) koji su također u vlasništvu iste obitelji. Labudovi su proizvodi rezultat rada tima hrvatskih stručnjaka koji neprekidno prate trendove na...