Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Kotka d.d.

Kotka d.d.
D. G. Krambergera 1
49000 Krapina
049/371-026
049/371-410
kotka@kotka.hr

Tvrtka Kotka d.d. Krapina više od 65  godina proizvodi mušku konfekciju za zahtjevno zapadnoeuropsko tržište.  U tom su se razdoblju, uz postojeću visoku zanatsku vještinu klasičnih „šnajdera“, stjecala nova znanja, usavršavala se tehnologija i nabavljali najmoderniji strojevi. Danas je  Kotka  najbolji  proizvođač  muške konfekcije u Hrvatskoj te je simbol njezine kvalitete, što dokazuje i povjerenje mnogih inozemnih kupaca.

Dobra organizacija rada, ulaganje u najsuvremeniju opremu i, prije svega, stalno usavršavanje tehničkih službi, jamstvo su da će Kotka to visokopozicionirano mjesto zadržati i ubuduće. To potvrđuju i domaći kupci, kojima tvrtka nudi svoje modele i zadovoljava najrazličitije ukuse.

Okrenuta ponajprije modernomu poslovnom čovjeku, a nastojeći postići visoku zapadnoeuropsku razinu kvalitete i ići ukorak sa suvremenim modnim trendovima, tvrtka razvija vlastiti brend Kotka, s linijama:

Tedy  – modna linija  suvremenih muških odijela
Smoking – modne linije za svečane  i specijalne  prigode

Kotka d.d. Krapina danas zapošljava  233  radnika, dnevno proizvodi  250  visokokvalitetnih muških odijela, od kojih 98 posto izvozi, a samo dva posto prodaje na domaćem tržištu.Uz sve to Kotka  je uz pomoć poznatih stručnjaka iz Münchena  usavršila i  uslugu  ŠIVANJA PO MJERI , te je spremna u terminu od 14 dana  od dana uzimanja mjere  isporučiti gotovo muško odijelo  u gore navedenoj modnoj liniji.

Naši znakovi...