Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Kotka d.d.

Kotka d.d.
G. Krambergera 1
49000 Krapina
049/371-026
049/371-410
kotka@kotka.hr

Tvrtka Kotka d.d. Krapina više od 50 godina proizvodi mušku konfekciju za zahtjevno zapadnoeuropsko tržište. U tom su se razdoblju, uz postojeću visoku zanatsku vještinu klasičnih „šnajdera“, stjecala nova znanja, usavršavala se tehnologija i nabavljali najmoderniji strojevi. Danas Kotka pripada krugu najboljih proizvođača muške konfekcije u Hrvatskoj te je simbol njezine kvalitete, što dokazuje i povjerenje mnogih inozemnih kupaca.
Dobra organizacija rada, ulaganje u najsuvremeniju opremu i, prije svega, stalno usavršavanje tehničkih službi, jamstvo su da će Kotka to visokopozicionirano mjesto zadržati i ubuduće. To potvrđuju i domaći kupci, kojima tvrtka nudi svoje modele i zadovoljava najrazličitije ukuse.
Okrenuta ponajprije modernom poslovnom čovjeku, a nastojeći postići visoku zapadnoeuropsku razinu kvalitete i ići ukorak sa suvremenim modnim trendovima, tvrtka razvija vlastiti brand „KOTKA“, s linijama:
– MARTY, TEDY, BERY – modne linije suvremenih muških odijela
– CEREMONIA, SMOKING – modne linije za svečane prigode
– MONTE CARLO, FANTAZY – modne linije visokokvalitetnih muških odijela.

Kotka d.d. Krapina danas zapošljava 613 radnika. Dnevno proizvodi 775 visokokvalitetnih muških odijela, od kojih 98 posto izvozi, a samo dva posto prodaje na domaćem tržištu.

Naši znakovi...