Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Kotka d.d.

Kotka d.d.
D. G. Krambergera 1
49000 Krapina
049/371-026
049/371-410
kotka@kotka.hr

Tvrtka Kotka d.d. Krapina više od 50 godina proizvodi mušku konfekciju za zahtjevno zapadnoeuropsko tržište. U tom su se razdoblju, uz postojeću visoku zanatsku vještinu klasičnih „šnajdera“, stjecala nova znanja, usavršavala se tehnologija i nabavljali najmoderniji strojevi. Danas Kotka pripada krugu najboljih proizvođača muške konfekcije u Hrvatskoj te je simbol njezine kvalitete, što dokazuje i povjerenje mnogih inozemnih kupaca.
Dobra organizacija rada, ulaganje u najsuvremeniju opremu i, prije svega, stalno usavršavanje tehničkih službi, jamstvo su da će Kotka to visokopozicionirano mjesto zadržati i ubuduće. To potvrđuju i domaći kupci, kojima tvrtka nudi svoje modele i zadovoljava najrazličitije ukuse. Okrenuta ponajprije modernomu poslovnom čovjeku, a nastojeći postići visoku zapadnoeuropsku razinu kvalitete i ići ukorak sa suvremenim modnim trendovima, tvrtka razvija vlastiti brend Kotka, s linijama:
Marty, Tedy, Bery – modne linije suvremenih muških odijela
Ceremonia, Smoking – modne linije za svečane prigode
Monte Carlo, Fantazy – modne linije visokokvalitetnih muških odijela.
Kotka d.d. Krapina danas ima 613 radnika, dnevno proizvodi 775 visokokvalitetnih muških odijela, od kojih 98 posto izvozi, a samo dva posto prodaje na domaćem tržištu.

Naši znakovi...