Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Muška odijela: Marty, Tedy, Bery, Ceremonia, Smoking

Muška odijela: Marty, Tedy, Bery, Ceremonia, Smoking

Koristeći vlastite obrazovane stručnjake s područja odjevnih tehnologija i dizajna, suvremenu tehnologiju proizvodnje, kvalitetne materijale i pribor, Kotka je proizvela linije visokokvalitetnih muških odijela Marty, Tedy, Bery, Ceremonia i Smoking.

– MARTY – modna linija s motom BUDI MOJ predstavlja muška odijela za mlade muškarce ili one koji mladoliko izgledaju. Modna marka je strukiranog kroja.

– TEDY – elegantno muško odijelo za poslovne muškarce s motom BUDI SVOJ

– BERY – modna linija klasičnijega kroja kojoj pripada moto BUDI ZAPAŽEN

– CEREMONIA – modna linija za specijalne svečane prigode – mature, promocije i vjenčanja

– SMOKING – modna linija za specijalne prigode, što i samo ime govori, namijenjeno poslovnim muškarcima

Kotka d.d.

Tvrtka Kotka d.d. Krapina više od 50 godina proizvodi mušku konfekciju za zahtjevno zapadnoeuropsko tržište. U tom su se razdoblju, uz postojeću visoku zanatsku vještinu klasičnih „šnajdera“, stjecala nova znanja, usavršavala se tehnologija i nabavljali najmoderniji strojevi. Danas Kotka pripada krugu najboljih proizvođača muške konfekcije u Hrvatskoj te je simbol njezine kvalitete, što dokazuje i povjerenje mnogih inozemnih kupaca. Dobra organizacija rada, ulaganje u najsuvremeniju opremu i, prije svega, stalno usavršavanje tehničkih službi, jamstvo su da će Kotka to visokopozicionirano mjesto zadržati i ubuduće. To potvrđuju i domaći kupci, kojima tvrtka nudi svoje modele i zadovoljava najrazličitije ukuse. Okrenuta ponajprije...