Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Muška odijela: Marty, Tedy, Bery, Ceremonia, Smoking

Muška odijela: Marty, Tedy, Bery, Ceremonia, Smoking

Koristeći vlastite obrazovane stručnjake s područja odjevnih tehnologija i dizajna, suvremenu tehnologiju proizvodnje, kvalitetne materijale i pribor, Kotka je proizvela linije visokokvalitetnih muških odijela Marty, Tedy, Bery, Ceremonia i Smoking.
Marty – modna linija s motom Budi moj predstavlja muška odijela za mlade muškarce ili one koji mladoliko izgledaju. Modna marka je strukiranoga kroja.
Tedy – elegantno muško odijelo za poslovne muškarce s motom Budi svoj
Bery – modna linija klasičnijega kroja kojoj pripada moto Budi zapažen
Ceremonia – modna linija za specijalne svečane prigode – mature, promocije i vjenčanja
Smoking – modna linija za specijalne prigode, što i samo ime govori, namijenjeno poslovnim muškarcima

Kotka d.d.

Tvrtka Kotka d.d. Krapina više od 50 godina proizvodi mušku konfekciju za zahtjevno zapadnoeuropsko tržište. U tom su se razdoblju, uz postojeću visoku zanatsku vještinu klasičnih „šnajdera“, stjecala nova znanja, usavršavala se tehnologija i nabavljali najmoderniji strojevi. Danas Kotka pripada krugu najboljih proizvođača muške konfekcije u Hrvatskoj te je simbol njezine kvalitete, što dokazuje i povjerenje mnogih inozemnih kupaca. Dobra organizacija rada, ulaganje u najsuvremeniju opremu i, prije svega, stalno usavršavanje tehničkih službi, jamstvo su da će Kotka to visokopozicionirano mjesto zadržati i ubuduće. To potvrđuju i domaći kupci, kojima tvrtka nudi svoje modele i zadovoljava najrazličitije ukuse. Okrenuta ponajprije...