Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

KING ICT d.o.o.

KING ICT d.o.o.
Buzinski prilaz 10
10010 Zagreb
01/6690-800
01/6690-864
prodaja@king-ict.hr

KING ICT je regionalni sistem integrator osnovan 1998. u sklopu M SAN Grupacije i svojim korisnicima nudi cjelovita informatička i poslovna rješenja koja povećavaju efikasnost poslovnog okruženja, automatiziraju poslovne procese, smanjuju troškove poslovanja te olakšavaju proces donošenja odluka na temelju pouzdanih informacija.
Rješenja KING ICT-a razvijaju se u ključnim ICT spektrima kao što su softverska rješenja, , infrastrukturna i mrežna rješenja (aktiva), rješenja tehničke zaštite i pasivna mrežna rješenja.
Korisnici KING ICT-a dolaze iz niza područja kao što su transport, energetika, poljoprivreda, obrazovanje, pravosuđe, trgovina, financije, telekomunikacije i građevina.
Kompanija surađuje s vodećim IT imenima čime je uvijek u korak s najmodernijim tehnologijama i najnovijim trendovima u IT svijetu.
Svi procesi i razvoj rješenja usklađeni su s međunarodnim normama – ISO 9001, ISO 14001, i ISO 27001, a sve složene faze integracijskih projekata vode vrhunski stručnjaci prema preporukama PMI-a, ITIL-a, IPMA-a i AGILE-a. KING ICT ima mogućnost sklapanja klasificiranih ugovora stupnja tajnosti: Nacionalno TAJNO, NATO SECRET i EU SECRET, i posjeduje Rješenje Ministarstva unutarnjih poslova RH za obavljanje djelatnosti privatne – tehničke zaštite.

Naši znakovi...