Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

HR plus

HR plus

HRplus rješenje KING ICT-a za upravljanja ljudskim potencijalima koje pojednostavljuje procese poput upravljanja radnim vremenom, obračuna plaća i evaluacije zaposlenika. Zahvaljujući modularnom pristupu, rješenje se može integrirati s drugim aplikacijama za izradu procjena i drugih izvještaja.
HRplus je namijenjen svima koji su uključeni u proces upravljanja ljudskim potencijalima. Voditelji mogu provoditi obračun primanja koji je fleksibilan i prilagodljiv aktualnim zakonskim propisima, imaju pristup pri upravljanju vremenom uz potpunu evidenciju prisutnosti i odsutnosti zaposlenika te mogu provoditi procjenjivanje poslovnih ciljeva i kompetencija (360 feedback).
U procesu zapošljavanja HRplus se koristi kao sustav za objavljivanje natječaja, provođenje zapošljavanja i analizu kandidata. Uz to prikuplja svu potrebnu dokumentaciju i automatski je povezuje uz potrebne procese.
U sklopu rješenja nudi se web portal putem kojeg zaposlenici mogu provesti izmjene podataka, prijaviti godišnji odmor, zatražiti obračun putnih troškova i/ili povrat novca te provjeriti procjenu učinka.

KING ICT d.o.o.

KING ICT je regionalni sistem integrator osnovan 1998. u sklopu M SAN Grupacije i svojim korisnicima nudi cjelovita informatička i poslovna rješenja koja povećavaju efikasnost poslovnog okruženja, automatiziraju poslovne procese, smanjuju troškove poslovanja te olakšavaju proces donošenja odluka na temelju pouzdanih informacija. Rješenja KING ICT-a razvijaju se u ključnim ICT spektrima kao što su softverska rješenja, , infrastrukturna i mrežna rješenja (aktiva), rješenja tehničke zaštite i pasivna mrežna rješenja. Korisnici KING ICT-a dolaze iz niza područja kao što su transport, energetika, poljoprivreda, obrazovanje, pravosuđe, trgovina, financije, telekomunikacije i građevina. Kompanija surađuje s vodećim IT imenima čime je uvijek u korak...