Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Kamen Benkovac d.o.o.

Kamen Benkovac d.o.o.
Kralja Dmitra Zvonimira 65
23420 Benkovac
023/684-190
023/684-134
benkovac@kamen-benkovac.hr

Tvrtka Kamen Benkovac nastala je početkom 2005. kao sestrinska tvrtka poduzeća Grič-3 d.o.o. Djelatnost firmi je eksploatacija, obrada i prodaja benkovačkog pločastoga kamena za gradnju.
Tvrtka Grič-3 posljednjih je deset godina intenzivno radila na otvaranju inozemnih tržišta te pritom postala prepoznata i priznata po kvaliteti i širokom asortimanu. Radi odvajanja proizvodnje od prodaje osnovano je poduzeće Kamen Benkovac koje je svoje poslovanje usmjerilo na prodaju benkovačkoga kamena na području Republike Hrvatske, a od 2006. godine preuzima i prodaju na inozemnom tržištu.
Tvrtka zapošljava u prosjeku 30 djelatnika godišnje, uglavnom mladih i perspektivnih osoba sa šireg područja Zadra i Benkovca. Raspolaže skladišnim prostorima u Benkovcu, Zelini i Dugopolju te je u planu otvaranje novih skladišta na području Istre i Slavonije.
Uz benkovački kamen, tijekom 2005. godine započeta je izrada montažnih dalmatinskih Grič-kućica površine od šest i 12 četvornih metara, koje su višestruko uporabljive u turizmu, ali i za osobne potrebe.

Naši znakovi...