Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

IN2 d.o.o.

IN2 d.o.o.
Josipa Marohnića 1/1,
10000 Zagreb
01/6386-800
in2@in2.eu

IN2 grupa postoji više od 30 godina i razvija softver za niz industrijskih vertikala, a iskustvo razvoja i implementacije rješenja stekla je u gotovo svim poslovnim granama.

Regionalno IT tržište prepoznaje IN2 grupu po razvojnim projektima koji uključuju složena i dugotrajna rješenja, postavljaju visoke standarde izvedbe, uz dostupnost velike količine resursa.

Grupa posluje s više od 3.000 klijenata sa snažnim naglaskom na podršci kompanijama i organizacijama iz zdravstva i javnog sektora, sektora gospodarstva, financija i osiguranja, te lokalne uprave. Kontinuirano ulaže u implementaciju novih tehnologija, nudeći bogat izbor rješenja prilagođenih potrebama i zahtjevima korisnika.

IN2 grupa sastoji se od 10 tvrtki članica, IN2, IGEA, SVAM plus, Pardus, MCS Grupa, Libusoft Cicom u Hrvatskoj te u državama regije IN2 u Kopru, Beogradu, Sarajevu i Skopju.

S više od 670 zaposlenih jedna je od vodećih IT grupacija na tržištu jugoistočne Europe i usmjerena je na razvoj digitalnih rješenja koja podržavaju i unaprjeđuju najzahtjevnije poslovne procese u javnom i privatnom segmentu.

Temeljna vrijednost IN2 su iskusni, visokoobrazovani, kreativni i zadovoljni stručnjaci i IN2 grupa kontinuirano ulaže u znanje i motiviranost svojih zaposlenika, koje pokreću vrijednosti IN2 grupe: zajedništvo, odgovornost, strast i različitost.

U IN2 grupi zaposleno je 40% žena na rukovodećim pozicijama, što predstavlja viši prosjek od ostalih IT kompanija u okruženju i IT industriji općenito.

IN2 grupa, članica Juniper grupe, dio je Constellation Software Inc (CSI).

CSI osnovan je 1995. godine, djeluje u preko 100 država diljem svijeta, ima 125 000 klijenata i posluje u više od 80 različitih vertikala u javnom i privatnom sektoru i jedan je od najsnažnijih globalnih IT grupacija koja isporučuje softverska rješenja i gradi trajne odnose s klijentima širom svijeta.

Naši znakovi...