Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

IN2Opus*ERP

IN2Opus*ERP

IN2Opus*ERP je integralno IT rješenje za upravljanje poslovnim procesima nabave, veleprodaje i distribucije, maloprodaje, skladišta, financija i računovodstva, te ljudskih resursa.

Rješenje omogućava potpun pregled poslovanja, brz i jednostavan pristup podacima, digitalizaciju poslovnih procesa i jednostavnu integraciju s ostalim sustavima.

Sustav je modularan, prilagodljiv i skalabilan, a najnovija verzija sustava omogućava i responsive dizajn koji pruža mogućnost prikaza sadržaja na različitim uređajima (desktop/tablet/mobitel).

Iza IN2Opus*ERP sustava stoji više od 30 godina razvoja i nadogradnji, kontinuiranog unaprjeđenja, ekspertnih znanja sustava i iskustva u poznavanju poslovnih procesa, osluškivanje zahtjeva korisnika i praćenje tržišta.

IN2Opus*ERP je implementiran u različitim industrijama – od farmaceutske industrije, trgovačkih tvrtki, tvrtki koje se bave proizvodnjom i prodajom namještaja, telekoma, tiskarske industrije do bankarske industrije.

Odlikuje ga i otvorenost prema drugim sustavima. Razvijeni integracijski alati omogućavaju povezivanje s vanjskim sustavima kao što su automatizirana skladišta, aplikacije za mobilnu prodaju, webshop te niz drugih.

Rješenje je bazirano na Oracle tehnologiji i kod različitih korisnika je implementirano na različitim verzijama Oracle baza i verzijama Oracle razvojnih alata, a nova i tehnološki naprednija verzija proizvoda izrađena je u Oracle APEX tehnologiji.

IN2 d.o.o.

IN2 grupa postoji više od 30 godina i razvija softver za niz industrijskih vertikala, a iskustvo razvoja i implementacije rješenja stekla je u gotovo svim poslovnim granama. Regionalno IT tržište prepoznaje IN2 grupu po razvojnim projektima koji uključuju složena i dugotrajna rješenja, postavljaju visoke standarde izvedbe, uz dostupnost velike količine resursa. Grupa posluje s više od 3.000 klijenata sa snažnim naglaskom na podršci kompanijama i organizacijama iz zdravstva i javnog sektora, sektora gospodarstva, financija i osiguranja, te lokalne uprave. Kontinuirano ulaže u implementaciju novih tehnologija, nudeći bogat izbor rješenja prilagođenih potrebama i zahtjevima korisnika. IN2 grupa sastoji se od 10...

Ostali proizvodi