Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

HS PRODUKT d.o.o.

HS PRODUKT d.o.o.
M. Bogovića 7
47000 Karlovac
047/666-666
047/645-594
hs-produkt@hs-produkt.hr

Tvrtka HS Produkt osnovana je 1991. godine. U privatnom je vlasništvu, a bavi se namjenskom proizvodnjom za potrebe MORH-a i MUP-a. HS Produkt danas zapošljava gotovo 600 radnika. Najveći rast i razvoj doživljava 2001. godine, kada sklapa 15-godišnji ugovor s jednom od najstarijih američkih tvrtki za proizvodnju i distribuciju pješačkog oružja Springfield Inc. Preko tog ekskluzivnog distributera proizvod se vrlo uspješno plasira na američko tržište pod nazivom XD (Xtreme duty).
Orijentirani na izvoznu proizvodnju, svojim vlastitim znanjem i razvojem, ljudskim potencijalima u kombinaciji s vrhunskom tehnološkom opremom i marketinškim dostignućima, uspjeli su opstati na zahtjevnom svjetskom tržištu. Njihov proizvod uživa poseban ugled na tržištu SAD-a, o čemu svjedoče brojne nagrade dobivene za kvalitetu.
U travnju 2003. godine certificirani su normom ISO 9001:2000, koja je prošle godine upotpunjena i vlastitim razvojem.
Stalni porast potražnje za njihovim pištoljem na tržištu dugoročan je, stoga kontinuirano ulažu u novu opremu uz nove tehnologije kako bi uz tehnološki napredak povećali i proizvodne kapacitete te zadovoljili potrebe tržišta.

Naši znakovi...