Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Pistol – HS, XD, XDM, XDS i XDE

Pistol – HS, XD, XDM, XDS i XDE

Pištolj XD (Xtreme Duty) rezultat je dugogodišnjeg rada i razvoja na temelju vlastitog znanja, a trenutačno se najviše distribuira na američko tržište. Inačica za domaće tržište i tržište izvan SAD-a istog pištolja ima oznaku HS 2000. Na domaćem tržištu ponajprije se prodaje u službene svrhe te za sportske ili potrebe zaštitarskih službi.
Trenutačno se proizvodi više od 40 modela pištolja kalibra 9 mm, 40S&W, 357 SIG, 45 itd. Svaki se od njih može naći u kratkoj, standardnoj ili dugoj verziji, s polimernim rukohvatom u nekoliko boja. Dokaz kvalitete jest titula pištolja 2002. godine koju smo dobili prema izboru specijaliziranih časopisa kao što su Handgunner, Guns, Guns&Ammo, i njegovo proglašavanje najboljim pištoljem 2003. godine od NRA – National Rifle Association, što je sigurno najvrijednije priznanje za kvalitetu pištolja u SAD-u, a samim time i u svijetu.

HS PRODUKT d.o.o.

Tvrtka HS Produkt osnovana je 1991. godine. U privatnom je vlasništvu, a bavi se namjenskom proizvodnjom za potrebe MORH-a i MUP-a. HS Produkt danas zapošljava gotovo 600 radnika. Najveći rast i razvoj doživljava 2001. godine, kada sklapa 15-godišnji ugovor s jednom od najstarijih američkih tvrtki za proizvodnju i distribuciju pješačkog oružja Springfield Inc. Preko tog ekskluzivnog distributera proizvod se vrlo uspješno plasira na američko tržište pod nazivom XD (Xtreme duty). Orijentirani na izvoznu proizvodnju, svojim vlastitim znanjem i razvojem, ljudskim potencijalima u kombinaciji s vrhunskom tehnološkom opremom i marketinškim dostignućima, uspjeli su opstati na zahtjevnom svjetskom tržištu. Njihov proizvod uživa...