Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Gorica staklo d.o.o.

Gorica staklo d.o.o.
Sisačka 43
10410 Velika Gorica
01/6224-025
01/6224-026
kontakt@goricastaklo.hr

Gorica staklo d.o.o. jedna je od vodećih hrvatskih staklarskih tvrtki s jasnom strategijom i vizijom poslovanja i razvoja. Staklarski obrt osnovan prije više od 40 godina prerastao je u dobro organizirano i stabilno poduzeće s perspektivnim i visokoobrazovanim stručnim kadrom te najmodernijom tehnologijom i repromaterijalom visoke kvalitete. Uz ponudu svih vrsta građevinskog stakla, tvrtka nudi i široku paletu usluga obrade stakla. Tvrtka se dokazala na mnogim zahtjevnim projektima, a konstantno ulaganje u ljude i tehnologiju te praćenje trendova na domaćem i svjetskome tržištu jamac je uspješne suradnje s tvrtkom Gorica staklo d.o.o. Tvrtka nudi usluge prodaje stakla, obrade i oblikovanja stakla, montaže, prodaje i ugradnje metalne galanterije za staklo (okovi, brave, panti), izrade umjetničkih predmeta i opremanja, odnosno uokvirivanja slika te prodaje letvica, alata i strojeva za staklo i dr.

Gorica staklo d.o.o. djeluje na više lokacija. Osim upravnog i administrativnog dijela, u Velikoj Gorici nalazi se maloprodaja i veleprodaja tvrtke, kao i proizvodnja, odnosno obrada i prerada stakla – rezanje, brušenje, pjeskarenje i ostalo, uključujući i dekorativnu obradu (fuzija, pjeskarenje, vitraji). Tvrtka ima šest poslovnih objekata u Rakitovcu ukupne površine od više od 6000 četvornih metara. Od toga se dio koristi kao skladište, dok su u drugome dijelu instalirane moderne proizvodne linije pogona za izradu izostakala. One su u potpunosti automatizirane i u skladu s najmodernijim svjetskim trendovima i standardima koji su zbog specifičnosti materijala u staklarskoj industriji izuzetno visoki.

U bliskoj će budućnosti na lokaciji u Rakitovcu biti instaliran i novi pogon za dodatnu obradu ruba stakla, termičku obradu, bojenje, laminiranje stakla i sl., koji će omogućiti bolju i bržu uslugu kupcima.

Naši znakovi...