Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Galeb d.d.

Galeb d.d.
Punta 6
21310 Omiš
021/434-711
021/434-710
galeb@galeb.hr

Galeb Dalmatinska trikotaža je tvrtka koja preko 50 godina spaja tradiciju s trendovima u stalnoj težnji da zadovolji potrebe i ukuse svojih kupaca te uđe u srca novih.
Galeb je oduvijek poklanjao posebnu pažnju kvaliteti i udobnosti svojih proizvoda. Pri odabiru sirovina i repromaterijala GALEB kao proizvođač surađuje samo s renomiranim europskim dobavljačima što rezultira proizvodom koji zadovoljava visoku kvalitetu i ekološke norme. Kao potvrdu visokih ekoloških standarda svi proizvodi Galeba imaju certifikat «Öko-tex standard 100».
Galeb s ponosom naglašava da kompletan proizvodni proces od pređe do gotovog odjevnog predmeta odrađuje unutar vlastitog proizvodnog pogona. Posjedovanje vlastite pletionice, dorade i konfekcije, koje su tehnološki dobro opremljene, omogućuje nam brzo reagiranje na zahtjeve kupaca.
Galeb dva puta godišnje (proljeće/ljeto i jesen/zima) nudi sezonske kolekcije koje predstavljaju novi iskorak ka praćenju svjetskih modnih trendova. Tako nastojimo svojim postojećim kupcima uvijek i iznova ponuditi nešto novo, a potencijalnim novim kupcima dati razlog više da postanu dio velike obitelji korisnika Galebovih proizvoda. U kvalitetu naših proizvoda, pored hrvatskih kupaca, uvjerili su se i mnogi inozemni partneri, jer Galeb izvozi više od 75% svojih proizvoda, i to pretežito u zapadnoeuropske zemlje.

Naši znakovi...