Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Trikotažni odjevni predmeti “Galeb”

Trikotažni odjevni predmeti “Galeb”

Tijekom godina stjecanja iskustva i nastojanja zadovoljavanja potreba kupaca u svim dobnim skupinama GALEB je unutar svog proizvodnog programa stvorio sljedeće robne marke proizvoda:

GALEB s linijama: Classic (muška linija) i Standard (ženska linija) te Adriatic (muška linija) i Adriana (ženska linija). U osnovi ovih linija je pamuk, a artikli su namjenjeni potrošačima srednje i starije životne dobi.

GLB – marka kod koje se radi na razvoju linija, proizvodi su u osnovi izrađeni od pamuka, elastana i micromodala te je namjenjena pripadnicima mlađe i srednje životne dobi.

GLB kids – je linija namijenjena djeci, u bazi artikala je pamuk.

Kao posebnost u ponudi Galeb ističe mornarski program (dvobojne prugice) koji ćemo također razvijati u posebnu robnu marku casual programa i beachwear programa kao nešto što ima svevremensku dimenziju.

Kao potvrdu visokih ekoloških standarda svi proizvodi Galeba imaju certifikat «Öko-tex standard 100».

Galeb d.d.

Galeb Dalmatinska trikotaža je tvrtka koja preko 50 godina spaja tradiciju s trendovima u stalnoj težnji da zadovolji potrebe i ukuse svojih kupaca te uđe u srca novih. Galeb je oduvijek poklanjao posebnu pažnju kvaliteti i udobnosti svojih proizvoda. Pri odabiru sirovina i repromaterijala GALEB kao proizvođač surađuje samo s renomiranim europskim dobavljačima što rezultira proizvodom koji zadovoljava visoku kvalitetu i ekološke norme. Kao potvrdu visokih ekoloških standarda svi proizvodi Galeba imaju certifikat «Öko-tex standard 100». Galeb s ponosom naglašava da kompletan proizvodni proces od pređe do gotovog odjevnog predmeta odrađuje unutar vlastitog proizvodnog pogona. Posjedovanje vlastite pletionice, dorade i...