Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Trikotažni odjevni predmeti “Galeb”

Trikotažni odjevni predmeti “Galeb”

Tijekom godina stjecanja iskustva i nastojanja zadovoljavanja potreba kupaca u svim dobnim skupinama Galeb je u svom proizvodnom programu stvorio ove robne marke proizvoda:
Galeb s linijama Classic (muška linija) i Standard (ženska linija) te Adriatic (muška linija) i Adriana (ženska linija). U osnovi je tih linija pamuk, a artikli su namijenjeni potrošačima srednje i starije životne dobi.
GLB je marka kod koje se radi na razvoju linija, proizvodi su u osnovi izrađeni od pamuka, elastana i micromodala te je namijenjena pripadnicima mlađe i srednje životne dobi.
GLB kids je linija namijenjena djeci, čiji su proizvodi u osnovi izrađeni od pamuka.
Kao posebnost u ponudi Galeb ističe mornarski program (plavo-bijele prugice) koji će razvijati u posebnu robnu marku casual i beachwear programa kao nešto što ima svevremensku dimenziju.
Kao potvrdu visokih ekoloških standarda svi Galebovi proizvodi imaju certifikat Öko-tex standard 100.

Galeb d.d.

Galeb dalmatinska trikotaža već više od 50 godina spaja tradiciju s trendovima u stalnoj težnji da zadovolji potrebe i ukuse svojih kupaca te uđe u srca novih. Pri odabiru sirovina i repromaterijala surađuje samo s renomiranim europskim dobavljačima, što rezultira proizvodima koji zadovoljavaju visoku kvalitetu i ekološke norme. Kao potvrdu visokih ekoloških standarda svi proizvodi Galeba imaju certifikat Öko-tex standard 100. Kompletan proizvodni proces od pređe do gotovog odjevnog predmeta odrađuje u vlastitu proizvodnom pogonu, a posjeduje i vlastitu pletionicu, doradu i konfekciju, koje su tehnološki dobro opremljene, što omogućuje brzo reagiranje na zahtjeve kupaca. Osim hrvatskih kupaca, u kvalitetu...