Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

EL KONCEPT d.o.o.

EL KONCEPT d.o.o.
Julija Knifera 2
10000 Zagreb
01/6396-902
01/6396-900
info@fininfo.hr

EL KONCEPT d.o.o. pruža usluge s područja financija, poslovnih i bonitetnih informacija, kao i razvoja internetskih (web) aplikacija.
Stručnjaci zaposleni u poduzeću imaju višegodišnje iskustvo i respektabilne reference u radu s društvima iz Republike Hrvatske, kao i s međunarodnim klijentima na širokom spektru područja vezanih uz financije i poslovne informacije.
Prvih godina svoga poslovanja EL KONCEPT se bavio uslugama financijskog savjetovanja koje su obuhvaćale savjetovanja prilikom kupoprodaje trgovačkih društava, upravljanja financijama poduzeća, uspostavom kontroling sustava, strateškim i savjetovanjem u procesima restrukturiranja. U posljednjih deset godina primarno smo se orijentirali na razvoj modela za procjenu kreditnih rizika (rating modela), kreditnu analizu poslovnih subjekata te razvoj financijskih i drugih naprednih modela (modeliranje novčanih tokova, sustava ranog upozorenja, prevencije i ranog otkrivanja potencijalno sumnjivih subjekata, sustava pokazatelja, algoritama za procjenu relevantnosti poveznica subjekata i osoba, limita kreditiranja i dr.). Intenzivno razvijamo i web aplikacije koje sadrže poslovne, financijske i bonitetne informacije, koristeći ih kao dodatnu vrijednost klijentima i distribucijski kanal za spomenute modele i usluge.

Naši znakovi...