Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Fininfo portal

Fininfo portal

Fininfo portal (www.fininfo.hr) je poslovno-financijska aplikacija, čiju kvalitetu je prepoznala i Europska komisija (unija) te nas nagradila prestižnim znakom inovativnosti EUREKA, dok su razvoj portala sufinancirale vlade Republike Hrvatske i Republike Slovenije.
Internetski portal Fininfo prvenstveno je namijenjen poslovnim korisnicima i financijskim institucijama. Fininfo portal na jednom mjestu osigurava pristup svim relevantnim informacijama o hrvatskim poslovnim subjektima, pružajući visokovrijedne i pouzdane informacije o rizicima poslovnih partnera i poslovanju konkurencije. Ujedno, Fininfo pruža uvid u ključne osobe u poduzećima i njihove poveznice s drugim pravnim i fizičkim subjektima te pomaže u pronalaženju kvalitetnih klijenata i kontinuiranoj edukaciji naših korisnika. Jedini portal na hrvatskom tržištu koji osigurava ažurnost, točnost i obuhvat svih relevantnih informacija s visokom dodanom vrijednošću. Uz naprijed navedeno, Fininfo karakterizira iznimna kvaliteta obrade podataka, vrlo širok opseg dostupnih informacija te visokovrijedan bonitetni model potvrđen statističkim testiranjem i od strane većeg broja financijskih institucija. Iz tih razloga je Fininfo pozicioniran kao tržišni lider u inovacijama i kvaliteti poslovnih, financijskih i bonitetnih informacija.

EL KONCEPT d.o.o.

EL KONCEPT d.o.o. pruža usluge s područja financija, poslovnih i bonitetnih informacija, kao i razvoja internetskih (web) aplikacija. Stručnjaci zaposleni u poduzeću imaju višegodišnje iskustvo i respektabilne reference u radu s društvima iz Republike Hrvatske, kao i s međunarodnim klijentima na širokom spektru područja vezanih uz financije i poslovne informacije. Prvih godina svoga poslovanja EL KONCEPT se bavio uslugama financijskog savjetovanja koje su obuhvaćale savjetovanja prilikom kupoprodaje trgovačkih društava, upravljanja financijama poduzeća, uspostavom kontroling sustava, strateškim i savjetovanjem u procesima restrukturiranja. U posljednjih deset godina primarno smo se orijentirali na razvoj modela za procjenu kreditnih rizika (rating modela), kreditnu analizu...