Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Dabar informatika d.o.o.

Dabar informatika d.o.o.
Zelinska 3/III
10000 Zagreb
01/6325-900
01/6325-901
info@dabar.hr

Dabar informatika d.o.o. je poduzeće koje se bavi izgradnjom informacijskih sustava temeljenih na vlastitim programskim rješenjima. Specijalizirali su se na području aplikativnih rješenja za financijske institucije. Korisnicima nude rješenja „ključ u ruke“ koja pokrivaju aplikacije, savjetovanje, edukaciju ključnih korisnika, konfiguriranje serverskih sustava, mrežnih sustava i potporu u radu nakon implementacije sustava. Osnovni proizvod je bankarska aplikativna potpora DABAR ver. 5, koja se stalno dopunjuje novim modulima prema željama korisnika i suvremenim kretanjima.
Posluju zadnjih dvadesetak godina surađujući s velikim brojem financijskih institucija na tržištu Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Ostvareni projekti svjedoče o kvaliteti i uspješnoj dugoročnoj suradnji koju ostvaruju sa svakim svojim korisnikom. Ključnu ulogu u tome imaju djelatnici koje pomno odabiru i intenzivno školuju.
Uvođenjem i certifikacijom sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001 napravljen je veliki iskorak u organizaciji, koji su korisnici pozitivno ocijenili. U tijeku je implementacija sustava upravljanja informacijskom sigurnošću prema normi ISO 27001.
Dabar informatika je IBM Bussiness Partner, a znatne rezultate postiže i kao Atlassian partner na području interne organizacije poslovanja u poduzećima različitih djelatnosti.

Naši znakovi...