Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Auto škola Hajduk d.o.o.

Auto škola Hajduk d.o.o.
Bihaćka ulica 2 a/IV
21000 Split
021/321-521, 321-522, 486-826
auto-skola-hajduk@st.t-com.hr

Auto škola Hajduk je obiteljska tvrtka obitelji Ožegović iz Splita. Sama povijest tvrtke je vrlo duga te se obukom kandidata za vozače bavi već četvrta generacija obitelji Ožegović.
Jedan od pionira ove djelatnosti bio je Tomislav Tome Ožegović (1920.-2004.), koji je 1947. postao instruktor vožnje, a zatim njegov sin Miroslav Miro Ožegović, ing. (1943.-2020.), nastavlja posao kojeg danas vodi Denis Ožegović, dipl.ing., prof. (1969.) s cijelom obitelji.
Od 1990. godine do danas osposobili smo više od 30.000 polaznika, što nas svrstava među najveće autoškole u Hrvatskoj.
Auto škola Hajduk d.o.o. vrlo uspješno djeluje od svojih početaka sa sjedištem u Splitu i s povremenim poslovnicama na Braču, Šolti, Visu, Korčuli, Šibeniku, Vodicama, Kaštel Starom…
Tvrtka je za svoj rad dobila mnogobrojna priznanja, a često je sponzor raznih društvenih, gospodarskih, kulturnih i sportskih događanja.
Auto škola Hajduk je već godinama nositelj visokih bonitetnih ocjena. Trenutna ocjena za 2019. godinu je AAA, sukladno međunarodnom sustavu ocjenjivanja boniteta tvrtke Bisnode, te A+ najboljom bonitetnom ocjenom u Hrvatskoj od tvrtke CompanyWall.
Usluga koju poduzeće pruža na tržištu kombinacija je opreme vrhunske kvalitete sa vrhunskom uslugom. Stručnost i visoka kvaliteta usluge, opremljenost te renomirani svjetski proizvođači vozila u našoj autoškoli su garancija nastavka visoke razine rada.
Poslovni prostori se nalaze u Splitu, na adresi Bihaćka 2a i na adresi Poljička cesta 28b koji pružaju mogućnost vrhunske usluge kupcima i klijentima.

Naši znakovi...