Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Osposobljavanje kandidata za vozače A1, A2, A, B, BE, KOD 95, C, D, CE i AM kategorije

Osposobljavanje kandidata za vozače A1, A2, A, B, BE, KOD 95, C, D, CE i AM kategorije

Auto škola Hajduk osposobljava kandidate za vozače A1, A2, A, B, BE, KOD96, C, D, CE i AM kategorije, osposobljava vozače za stjecanje početnih kvalifikacija i periodične izobrazbe (KOD95) te obavlja prijevoz putnika. Našim kandidatima pružamo inovativnost, profesionalnost i kvalitetnu uslugu. Digitalizaciju poslovanja počeli smo uvoditi još davne 1992. godine, a od 1995. uvodimo i predavanja u autoškoli putem vlastitog izrađenog računalnog programa za nastavni predmet Prometni propisi i sigurnosna pravila. U vlastitim prostorima imamo i licencu nadležnog ministarstva za održavanje nastavnog predmeta Pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nesreći, što samo malobrojne autoškole imaju. Putem našeg web portala www.autoskola-hajduk.hr korisnici se mogu educirati putem učenja na daljinu, tzv. e-učenje koje omogućava korisnicima kvalitetno sudjelovanje tijekom, ali i nakon odslušane nastave i kada to pitanje udaljenosti, rasporeda i sličnih okolnosti praktički čine nemogućim. Ova tehnološka mogućnost je do punog izražaja došla tijekom epidemije uzrokovane koronavirusom u Hrvatskoj. Široka dostupnost istovremeno omogućava i istovremeno sudjelovanje velikog broja naših polaznika. U potpunosti modernizirana e-učionica otvorena je 24 sata dnevno, što omogućava najefikasnije moguće iskorištavanje vremena. Korisnici sami biraju kada će i kako pristupiti e-učenju budući da imaju stalan pristup materijalima i testovima. E-učenje putem interneta omogućava posebno dinamičnu interakciju između naših predavača i polaznika. Raspolažemo sa 23 vlastita vozila svih kategorija potrebnim za vrhunsku ponudu usluge svojim kupcima: BMW520d, BMW i3, Mercedes A klase, Audi A1, Mini Counttryman, Golf Rabbit 7, Peugot 208, autobus MAN Lion’s Coach, kamion Iveco Euro Cargo itd. te prvi automobil na električni pogon za osposobljavanje vozača u Hrvatskoj u kojeg smo ugradili specijalne komande kako bi omogućili polaganje vozačkog ispita B kategorije osobama s invaliditetom i smanjenom pokretljivošću.
Poslovni prostori se nalaze u Splitu, na adresi Bihaćka 2a i na adresi Poljička cesta 28b koji pružaju mogućnost vrhunske usluge kupcima i klijentima.

Auto škola Hajduk d.o.o.

Auto škola Hajduk je obiteljska tvrtka obitelji Ožegović iz Splita. Sama povijest tvrtke je vrlo duga te se obukom kandidata za vozače bavi već četvrta generacija obitelji Ožegović. Jedan od pionira ove djelatnosti bio je Tomislav Tome Ožegović (1920.-2004.), koji je 1947. postao instruktor vožnje, a zatim njegov sin Miroslav Miro Ožegović, ing. (1943.-2020.), nastavlja posao kojeg danas vodi Denis Ožegović, dipl.ing., prof. (1969.) s cijelom obitelji. Od 1990. godine do danas osposobili smo više od 30.000 polaznika, što nas svrstava među najveće autoškole u Hrvatskoj. Auto škola Hajduk d.o.o. vrlo uspješno djeluje od svojih početaka sa sjedištem u Splitu...