Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Akord d.o.o.

Akord d.o.o.
Veliki kraj 131
32270 Županja
032/830-348
032/830-347
info@akord-zupanja.hr

Tvrtka ” Akord ” postoji od 1999. godine kao trgovački obrt, koji je rad otpočeo u vlastitom poslovnom prostoru površine skromnih 36 kvadratnih metara.

Uposleni su bili samo vlasnik i njegova djevojka.

Kvalitetnim radom i povoljnom uslugom vrlo brzo stekli smo ugled u gradu i šire.

Vremenom proširujemo radni prostor te upošljavamo nove radnike, da bismo simboličnog 01.01.2008. godine, uslijed povećanja obima poslovanja, kako u trgovini, tako i u novootvorenoj proizvodnji, prešli u ” Akord ” d.o.o. i time opravdali stečeni ugled.

Krajem 2011. godine otvaramo prodajno izložbeni salon namještaja, te tako zaokružujemo ponudu s proizvodnjom.

Naša tvrtka je malo poduzeće koje se bavi trgovinom i proizvodnjom, te dizajniranjem namještaja po mjeri (kuhinje, spavaće i dječije sobe, uredski namještaj, stolovi i stolići, ugradbeni ormari…..) Također uslužno režemo pločaste iverale.

Imamo izrađeni i definirani vizualni identitet koji je prepoznatljiv u regiji i šire, a našim kupcima prezentitamo robu i usluge preko stručnih prezentacija naših dobavljača. Osim u Hrvatskoj, naša tvrtka posluje i u Njemačkoj, Austriji, BiH, Srbiji i dr.

Upošljavamo 6 profesionalnih radnika u trgovini, te 7 konstruktora i dizajnera u proizvodnji.

Slijedeći svjetske trendove kontinuirano obogaćujemo ponudu kako bi svojim kupcima ponudili najbolje.

Stalnim usavršavanjem i edukacijama djelatnika, praćenjem i uvođenjem modernih tehnologija, kontinuirano unaprijeđujemo kvalitetu naših usluga.

Poslovni odnosi bazirani su na međusobnom povjerenju, korektnoj suradnji, te otvorenosti i prijateljstvu koje je temelj našeg poslovanja.

Prepoznavanjem Vaših potreba nastojimo steći i sačuvati nama najdragocjenije – Vaše prijateljstvo!

 

 

Naši znakovi...