Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Kuhinje Akord

Kuhinje Akord

Kuhinje po mjeri u potpunosti prilagođavamo zahtjevima prostora i željama kupca vezanih uz boje, obradu i vrstu materijala, kvalitetu  okova, veličinu i položaj elemenata, te svih funkcionalnih i dekorativnih detalja.
Prema zahtjevu kupca izrađujemo kuhinje u svim varijantama (moderne i klasične), izrađene od različitih materijala (iverice, akrila, mediapana i masivnog drveta). Kuhinjske elemente prilagođavamo svakom prostoru i zahtjevima kupca.
U proizvodnji koristimo materijale i okove isključivo renomiranih svjetskih proizvođača.
Naše dugogodišnje iskustvo i brojni zadovoljni klijenti jamče da ste na pravoj adresi.

Akord d.o.o.

Tvrtka ” Akord ” postoji od 1999. godine kao trgovački obrt, koji je rad otpočeo u vlastitom poslovnom prostoru površine skromnih 36 kvadratnih metara. Uposleni su bili samo vlasnik i njegova djevojka. Kvalitetnim radom i povoljnom uslugom vrlo brzo stekli smo ugled u gradu i šire. Vremenom proširujemo radni prostor te upošljavamo nove radnike, da bismo simboličnog 01.01.2008. godine, uslijed povećanja obima poslovanja, kako u trgovini, tako i u novootvorenoj proizvodnji, prešli u ” Akord ” d.o.o. i time opravdali stečeni ugled. Krajem 2011. godine otvaramo prodajno izložbeni salon namještaja, te tako zaokružujemo ponudu s proizvodnjom. Naša tvrtka je malo...