Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Poduka stranih jezika – Angla

Poduka stranih jezika – Angla

Poslovnim ljudima strani jezik je sredstvo za postizanje poslovnih rezultata, stoga Angla jezični programi uvijek poštuju posebne potrebe i zahtjeve poduzeća i njihovih zaposlenika. Programi su maksimalno prilagođeni grupama/pojedincima, njihovim stručnim i osobnim profilima, predznanju te specifičnostima njihova poduzeća. U nastavi koristimo najkvalitetnije moderne udžbenike i raznovrsne nastavne materijale. Da bismo postigli što bolje rezultate mnoge nastavne materijale kreiramo sami, nakon što procijenimo stvarne potrebe i interese polaznika.
Bitna razlikovna obilježja Angla programa su:
– odgovaraju najvišim stručnim i pedagoškim standardima
– učinkovito zadovoljavaju potrebe i interese polaznika
– razvijaju sve jezične vještine (govor, slušanje, čitanje, pisanje)
– sastavljeni su prema standardima Vijeće Europe, odnosno CEF-u (Common European Framework)
– sveobuhvatni su i cjeloviti, osmišljeni su i provode se tako da polaznike sustavno vode od početka učenja jezika do tečne konverzacije i potreba jezika struke.
– razvijaju jezičnu sigurnost u kontaktiranju sa stranim partnerima

Angla d.o.o.

Angla - centar za poduku stranih jezika i prevođenje, utemeljena je 1996.g. od kada na dvadesetak lokacija u užem i širem centru Zagreba veoma uspješno i kvalitetno izvodi tečajeve stranih jezika za sve uzraste i na svim stupnjevima. Posljednjih nekoliko godina težište Angline djelatnosti fokusirano je na suradnju s radnim organizacijama koje imaju potrebe za općim, poslovnim i /ili stručnim stranim jezikom. Od početka djelovanja do danas Angla ima kontinuirani i zapaženi porast polaznika što je rezultat predane posvećenosti našoj misiji 'pružiti polazniku vrhunsku kvalitetu nastave, te osjećaj zadovoljstva i ugode tijekom učenja'. Angla je članica Zajednice stranih jezika pri...