Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Podravka goveđi gulaš

Podravka goveđi gulaš

Podravka goveđi gulaš je vrhunski proizvod karakterističnoga okusa i standardne kvalitete. Izvrsnost okusa i visoku kvalitetu Podravkinog Goveđeg gulaša potvrđuju potrošači na dvadesetak tržišta svijeta na kojima je ovaj proizvod prisutan već više od 50 godina.

Goveđi gulaš svrstava se u Podravkinu grupu proizvoda s najdužom tradicijom, a zahvaljujući svojoj kvaliteti, prepoznatljivom dizajnu i izvrsnom okusu postao je jedan od najprodavanijih proizvoda u cijeloj regiji jugoistočne Europe te lider proizvod na tržištu Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Kosova.

Podravka d.d.

Podravka je danas najveća prehrambena industrija sa sjedištem u srednjoj, istočnoj i jugoistočnoj Europi. Najpoznatije Podravkine marke su Vegeta i Podravka, koje se prodaju na svim kontinentima svijeta. Podravka ima vlastita poduzeća u 17 zemalja i distributivnu mrežu koja se proteže od Jadranskog do Sjevernog mora. Podravka želi biti vodeća kompanija jugoistočne, srednje i istočne Europe po inovativnosti, znanju i internacionaliziranosti te prihodima. Planira se Podravkin prosječni godišnji rast 10%, koji se ostvaruje porastom prodaje, strateškim partnerstvima te akvizicijama prehrambenih kompanija u regiji u kojoj posluje.

Ostali proizvodi