Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Panirani pileći proizvodi (Panirani pileći štapići, Panirani pileći file, Panirani pileći medaljoni, Panirani odrezak od pilećih prsa)

Panirani pileći proizvodi (Panirani pileći štapići, Panirani pileći file, Panirani pileći medaljoni, Panirani odrezak od pilećih prsa)

Panirani pileći proizvodi, proizvode se od mesa pilećih prsa jedinstvene kvalitete i kontroliranog podrijetla. Hrskava panada, vrlo ukusno i mekano meso uz jednostavnu pripremu u nekoliko minuta na vašem stolu stvori primamljiv topli obrok u kojem će uživati cijela obitelj. S pakiranjem u svježem obliku nećete gubiti vrijeme za dugu pripremu jela te će te svoje vrijeme moći posvetiti najvažnijim osobama u životu jer tvrtka Valipile d.o.o. cijeni i održava radni duh „male – velike obitelji“.

Valipile d.o.o.

Tvrtka Valipile d.o.o. obitelji Belko, započela je proizvodnju jednodnevnih pilića prije 25-ak godina, a da bi se od 1994.g. modernizirala proizvodnja i povećao kapacitet sa 20.000 na 400.000 komada jednodnevne peradi tjedno, pod vodstvom Igora i Borisa Belka, uz 260-ak zaposlenika od kojih je 40-ak tim visokoobrazovanog stručnog kadra. Za potrebe proizvodnje Valipile odgaja vlastita roditeljska jata koristeći najnovija genetska dostignuća, a valionica i predvalionica je kompletno uređena, klimatizirana i spada u sam vrh svjetske proizvodnje jednodnevne peradi. Osnovna djelatnost, proizvodnja jednodnevne peradi, Kao u svim fazama proizvodnje, tako i u proizvodnji stočne hrane, ugrađena je najsuvremenija oprema svjetski renomiranih...