Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Obrazovanje odraslih – Slavonski Brod

Obrazovanje odraslih – Slavonski Brod

Pučko otvoreno učilište Libar pruža usluge formalnog obrazovanja:

OBRAZOVANJE ODRASLIH:

– osnovna škola,

– 29 programa srednjoškolskog obrazovanja (stjecanje srednje stručne spreme, prekvalifikacije i doškolovanja u sektorima: Ekonomija, trgovina i poslovna administracija; Poljoprivreda, prehrana i veterina; Promet i logistika; Osobne, usluge zaštite i druge usluge; Turizam i ugostiteljstvo, Građevina i geodezija; Strojarstvo, brodogradnja i metalurgija)

– 93 programa osposobljavanja i usavršavanja (U sektorima: Ekonomija, trgovina i poslovna administracija; Poljoprivreda, prehrana i veterina; Promet i logistika; Osobne, usluge zaštite i druge usluge; Turizam i ugostiteljstvo, Građevina i geodezija; Strojarstvo, brodogradnja i metalurgija; Šumarstvo i prerada drva; Elektrotehnika i računalstvo; Zdravstvo i socijalna skrb)

Pučko otvoreno učilište Libar

Pučko otvoreno učilište LIBAR osnovano je 2002. godine temeljem osnivačkog akta. Naredne godine, 2003. realizirani su prvi obrazovnih programa temeljem rješenja izdanim od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Dugogodišnjim radom na području osnovnoškolske i srednjoškolske izobrazbe odraslih, osposobljavanja i usavršavanja mladeži i odraslih izvan sustava redovnog školovanja, kontinuirano mijenjamo kvalitativnu strukturu radnog stanovništva i potencijalne radne snage na području regije Misija POU Libar je prilagoditi se zahtjevima tržišta rada te razvijanju inovativnih programa obrazovanja koji će omogućiti polaznicima ostvarivanje prednosti prilikom zapošljavanja te napredovanje na radnim mjestima. Vizija POU Libar je biti prepoznatljiva vodeća obrazovna ustanova na tržištu RH koja...

Ostali proizvodi