Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Holcim Agrocal® razne frakcije, Holcim Vivacal® razne frakcije

Holcim Agrocal® razne frakcije, Holcim Vivacal® razne frakcije

Holcim Agrocal® razne frakcije su prirodni izvor kalcija za dugotrajnu i učinkovitu kalcizaciju i poboljšanje kiselih tala. Prema fizikalnim značajkama, aktivacija će biti usporena i trajat će od nekoliko mjeseci do nekoliko godina, melioracijski će učinak, ovisno o količini granula, značajkama tla te agroekološkim uvjetima i intenzitetu proizvodnje, trajati godinama.
Holcim Vivacal® razne frakcije su prirodni izvor kalcija u hranidbi životinja, posebice kokoši nesilica. Dodatkom Holcim Vivacal® granula i makrogranula u krmne smjese i obroke životinjama je osiguran glavni izvor kalcija, naročito u razdoblju nesivosti jaja. Osim toga u mišićnom želucu omogućuju djelotvornije mljevenje hrane. Posebno su prilagođene opskrbi kalcijem kod proizvodnje jaja. Veće granule daju bolje rezultate u kvaliteti i čvrstoći ljuske jaja. Veća zrnca, granule, daju bolje proizvodne rezultate i postiže se puna nesivost kokoši, perzistencija, bolja vanjska kakvoća ljuske (čvrstoća i debljina ljuske, oblik jajeta), bolja unutarnja kakvoća ljuske (gustoća i visina bjelanjka), bolja valivost pilića, čvršće kosti te bolja iskoristivost hrane.

Holcim (Hrvatska) d.o.o.

Holcim Hrvatska d.o.o. dio je Holcim Grupe, jednog od vodećih svjetskih dobavljača cementa, agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), betona i usluga povezanih s gradnjom. Holcim u Hrvatskoj ima jednu tvornicu cementa, dva terminala za cement, tri tvornice betona i tri kamenoloma agregata. Kao jedan od osnivača Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HRPSOR), Holcim u poslovanju primjenjuje načela održivog razvoja te pri donošenju poslovnih odluka u obzir uzima i okolišne i društvene te ekonomske aspekte. Kvaliteta Holcimovih proizvoda izravno je povezana s kvalitetom sirovina korištenih u njihovoj proizvodnji te brigom koja se pridaje svakoj etapi u lancu stvaranja vrijednosti....

Ostali proizvodi