Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Colmix – Mješavina agregata za proizvodnju betona

Colmix – Mješavina agregata za proizvodnju betona

Colmix je specijalna mješavina šljunčanih agregata za proizvodnju betonske smjese, posebno dizajnirana prema zahtjevima kupaca.
Može se naručiti prema već napravljenoj certificiranoj recepturi, koju koristi većina kupaca, ali kupac može i sam odrediti količinu određenih dijelova agregata u Colmixu prema svojim potrebama. Za njegovu se proizvodnju koriste visokokvalitetni strojevi koji su kompjutorski praćeni pa je vjerojatnost odstupanja od pojedinih receptura zanemariva.
Upotrebom Colmixa postižu se manji manipulativni troškovi, troškovi zaliha i troškovi transporta, a idealan je kod proizvodnje betona u mobilnim betonarama jer zahtijeva puno manje prostora (najviše su dva usipna koša dovoljna za proizvodnju betona). Cijeli je proces proizvodnje i utovara pogonjen električnom energijom, pa je Colmix proizveden na ekološki prihvatljiv način.

Colas Mineral d.o.o.

Colas Mineral d.o.o. dio je međunarodnog koncerna Colas, lidera u niskogradnji i proizvodnji kamenih agregata i dio je Grupe Colas Hrvatska od 2001. godine. Njeni su djelatnici inženjeri, tehničari i kvalificirani djelatnici s višegodišnjim iskustvom. Kao jedan od vodećih proizvođača šljunka i agregata kupcima nudi velik izbor šljunčanih i vapnenačkih proizvoda na dvije proizvodne lokacije, Hrastovljan i Puča. Šljunčara Hrastovljan smještena je neposredno uz autocestu Zagreb – Goričan na području Varaždina, čime omogućuje kupcima pouzdanu i pravodobnu uslugu. Kamenolom Puča smješten je uz autocestu Zagreb – Split na području Maslenice, čime se osigurava pouzdana opskrba agregatima kupaca na području Zadarske...