Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Badel Pelinkovac

Badel Pelinkovac

Badel Pelinkovac Gorki najpoznatiji je hrvatski biljni liker. Njegov bogat prirodan okus ruši granice i nikoga ne ostavlja ravnodušnim već gotovo stoljeće i pol.
Tajna je njegove privlačnosti upravo u originalnom procesu proizvodnje. Bez dodataka umjetnih aroma, on ostaje vjeran sebi, tradicionalnom, tajnom receptu i pomno odabranoj mješavini bilja, okrunjenoj pelinom.
Autentičan i dosljedan, prirodan je odabir za sve koji žele osjetiti iskonsku pokretačku moć prirode. Njegova neočekivana, iznenađujuća i razbuđujuća, jedinstvena slatka gorčina u sebi krije istinsku životnu slast. Pogledaj avanturi u oči, prepusti se njegovoj sugestivnoj, zavodljivoj aromatičnosti i dozvoli da te njegova mistična tamna boja i snažan, okrepljujući miris ohrabre na tvom putu do cilja!

Badel 1862 d.d.

Badel 1862 d.d. jedan je od najvećih i najstarijih proizvođača vina i jakih alkoholnih pića u Hrvatskoj, a proizvodi i izvorsku i mineralnu vodu te prirodne i gazirane sokove. Zauzima vodeću poziciju na hrvatskom tržištu vina i jakih alkoholnih pića, a svoje proizvode izvozi u 33 zemlje. Uz to, ekskluzivni je distributer poznatih stranih proizvoda.

Ostali proizvodi