Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

ABC svježi krem sir-Classic, Fit, Junior i ABC svježi krem sirevi s dodacima šunke, vlasca, povrća, kulena, hrena, tune i čilija

ABC svježi krem sir-Classic, Fit, Junior i ABC svježi krem sirevi s dodacima šunke, vlasca, povrća, kulena, hrena, tune i čilija

ABC svježi krem sir
Jedinstvenim tehnološkim postupkom od pažljivo biranog i kontroliranog mlijeka s farmi Belja nastaje potpuno prirodan proizvod – ABC svježi krem sir koji u svom sastavu ima samo tri zdrava sastojka – mlijeko, vrhnje i sol.
Izvor je visokokvalitetnih proteina i esencijalnih masnih kiselina te bitan za ukupan dnevni unos minerala kalcija, što je posebno važno za rast i očuvanje zdravlja kostiju, te vitamina A i D. Njegov ugodan mliječni okus i miris, specifična aroma i laka mazivost osigurali su mu mjesto vrhunskog proizvoda omiljenog kod potrošača svih naraštaja.
ABC svježi krem sir obogaćen je dodacima šunke, vlasca, povrća, kulena, hrena, tune i čilija strogo kontroliranog podrijetla, a sve njegove vrste odlikuje bogata struktura i punoća okusa.

Belje plus d.o.o.

Već više od tri stoljeća u plodnoj baranjskoj ravnici proizvodimo domaću hranu. U sinergiji tehnologije, ekologije i tradicije i pod načelom „sljedivost od polja do stola“, prirodne sirovine pretaču se u poznate proizvode prehrambene industrije Belja. Njihovi okusi priznati su na domaćem, ali i svjetskom tržištu, o čemu svjedoče i brojne nagrade kojima su ovjenčani, primjerice, naša vina, Baranjski kulen ili ABC svježi krem sir. Naša misija je jasna: rasti, razvijati se te donijeti okuse i mirise Baranje u domove diljem domovine i svijeta.

Ostali proizvodi