Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Tabacco d.o.o.

Tabacco d.o.o.
S.Fabeka 12
10290 Zaprešić
01/3311-331
01/3311-325
marin@tabacco.hr

Poduzeće Tabacco d.o.o. jest društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge, sa sjedištem u Zaprešiću. Svoje poslovanje započinje 1990. otvaranjem kioska na Zaprešićkoj tržnici, da bi deset godina kasnije, svojom angažiranošću na domaćem tržištu, postalo vodeća distributerska kuća za prodaju kišobrana. 2001. tvrtka prelazi na sustav veleprodaje, a 2002. počinje s uvozom i distribucijom kišobrana. Bavi se proizvodnjom i prodajom kišobrana te prodajom sunčanih naočala, a također i prodajom dioptrijskih naočala, tunika, magneta i lavande.
2010. se ističe kao godina od posebne važnosti jer Tabacco počinje proizvoditi Hrvatski kišobran. 2013. prvi Hrvatski kišobran izvezen je izvan granica Europske unije. Dm, Spar, Plodine, Billa, Bipa, Konzum, Kozmo i Hrvatska pošta neki su od najvećih kupaca na hrvatskom tržištu. Prodaja
Hrvatskoga kišobrana usmjerena je na naše domaće tržište, ali se proširuje i na inozemno tržište, potencijalno tržište čitave Europske unije. Izvan granica Republike Hrvatske kišobran se prodaje pod imenom HOOT, a danas se izvozi u više zemalja: od Slovenije, Bosne, Srbije, Italije do Austrije, Njemačke, Poljske, Češke itd.
Tvrtka je razvila suradnju i s hrvatskim dizajnerima pa se tako u ponudi, osim originalnih klasičnih modela kišobrana, mogu naći i dizajnerski kišobrani.
Uspješno zadovoljava potrebe kupaca jer nudi proizvode koji su svima potrebni i u izravnoj su vezi s vremenskim prilikama – kišobrani za kišno, a sunčane naočale za sunčano vrijeme. Potpuno su prilagođeni potrebama kupaca funkcionalno, ali i estetski. Također, zadovoljava i potrebe populacije kojoj su potrebne dioptrijske naočale, za čitanje.

Naši znakovi...