Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

SUNTURIST d.o.o.

SUNTURIST d.o.o.
S. Kranjčevićeva 1
S. Kranjčevićeva 1 Novalja, otok Pag
053 661 211
053 661 611
info@sunturist.com

Sunturist je DMK turistička agencija koja u Novalji i na otoku Pagu djeluje od 1980. godine. Djelatnicima je već više od 40 godina glavni cilj omogućiti klijentima ugodan boravak i zadovoljstvo kroz bogat izbor smještajnih mogućnosti poput apartmana, hotela, pansiona, kampova i glampinga.

Sunturist je organiziran poput integralnog hotela i o svojim gostima brine od njihova dolaska do ispraćaja. Klijentima koji koriste uslugu smještaja nudi mogućnost korištenja i brojnih drugih usluga na otoku Pagu, poput 24-satnog prijevoza na destinaciji, hrane i pića u restoranima i klubovima, ulaznica za razna događanja i brojnih drugih pogodnosti koje zajedno čine “Sunturist Club Card”.

Posebna briga posvećena je osmišljavanju paket aranžmana koji gostima omogućuju korištenje mnogobrojnih usluga kako bi u potpunosti iskusili ljepote otoka Paga i Hrvatske. Doživljaji u kojima se nude paški sir, janjetina, vino Gegić, priča o lunjskoj maslini, ljekovitom bilju i paškoj soli, oduševljavaju svakog posjetitelja. Otkrivanje pješačkih i biciklističkih staza otoka Paga, upoznavanje sa paškom čipkom i suhozidima, starohrvatskim crkvicama, rimskim i prapovijesnim arheološkim nalazištima, očarava ljubitelje prirodnih ljepota i povijesnih znamenitosti.

Širok spektar izleta sastoji se od aktivnih tura poput hikinga, bicikliranja i kajakarenja, izleta brodom, zabavnih i adrenalinskih aktivnosti, party programa, posjeta nacionalnim parkovima i povijesnim gradovima, gourmet i kulturoloških tura na kojima gosti imaju priliku biti u ugodnom društvu vodiča i pratitelja, čuti zanimljive priče i degustirati svjetski poznate autohtone proizvode otoka Paga.

Naši znakovi...