Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Spačva d. d.

Spačva d. d.
Duga ulica 181
32100 Vinkovci
032/616-721
032/616-746
spacva@spacva.hr

Tvrtka Spačva već desetljećima zapošljava ljude iz svoga kraja. Mnoge obitelji rade u Spačvi, a mnoga su djeca ondje zamijenila svoje roditelje. Stoga nije pogrešno reći da je riječ o obiteljskoj tvrtki, sveprisutnoj u svijesti radnika, ali i uopće stanovnika toga kraja. Njenim se proizvodima pristupa s velikom pozornošću i pažnjom, pomno su provjereni i tek takvi dospijevaju do krajnjih korisnika.
Tisuće domova u cijeloj Europi i diljem svijeta opremljeno je Spačvinim parketima, podovima i vratima, a mnoge se obitelji griju ekološkim energentima koje proizvodi Spačva.
Tvrtku danas čini pet tvornica: pilana, parketarija, finala, tvornica furnira te tvornica bioenergenata. Zapošljava 740 radnika čime je jedan od vodećih poslodavaca, i u Vinkovcima, i općenito u županiji. Spačva je danas najvećim dijelom okrenuta izvozu na europska tržišta, a cilj je još jači iskorak u izvozu finalnih proizvoda, prvenstveno parketa, seljačkih podova i vrata te u proizvodnji bioenergenata u čiji pogon su u posljednje vrijeme uložena znatna sredstva.

Naši znakovi...