Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

SEKLO d.o.o.

SEKLO d.o.o.
Bili Brig 3
35410 Nova Kapela
+385 35 346 650
info@seklo.hr

Seklo, tvrtka smještena u malom slavonskom mjestu Nova Kapela, ističe se u proizvodnji poliuretanskih natikača s naglaskom na anatomiji, dizajnu i vrhunskoj kvaliteti.

Njihov glavni brand, Dr. Feet, predstavlja predanost udobnosti stopala, dok treća linija, inGreen, prilagođava se potrebama kupaca. Sa 64 zaposlena, većinom lokalnih radnika, tvrtka Seklo dokazuje da čak i iz manjih mjesta može osvojiti svjetsko tržište.

Seklo je prisutno s tri robne marke: Seklo Classic Footwear, Dr. Feet i inGreen.

Kroz obiteljsku tradiciju, Seklo se transformirao u modernu tvrtku koja poštuje ekološke standarde, tehnološki razvoj i suvremeni dizajn.

Proces stvaranja obuće počinje dizajnom, gdje pažnja ide na najsitnije detalje, nijanse, oblike i materijale kako bi se postigla izuzetna kvaliteta, udobnost i estetska privlačnost.

Tvrtka voli eksperimentirati s različitim materijalima, pažljivo birajući teksture, boje i uzorke prilagođene vremenskim uvjetima i godišnjim dobima.

Posebna pažnja posvećuje se i utjecaju proizvodnje na okoliš, ističući odgovornost prema održivosti.

Seklo tako nastoji postići ravnotežu između visokih standarda proizvodnje i brige za okoliš, čime gradi svoju reputaciju kao tvrtka koja kombinira vrhunsku kvalitetu, estetiku i ekološku odgovornost.

Naši znakovi...