Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Pavlomir d.o.o.

Pavlomir d.o.o.
Pavlomir 2
51520 Novi Vinodolski
098/443-439
info@pavlomir.hr

Vinska kuća Pavlomir smjestila se u osunčanoj Vinodolskoj dolini između mora i šumovitih planina, gdje se pruža prekrasan pogled na primorski kraj.
Doživite bogatstvo mirisa, boje prirode i najfinije arome servirane na visokoj nožici.
Želimo vam ponuditi degustaciju naših nagrađivanih vina, provesti vas kroz naše podrume, upoznati s procesom dobivanja vina i samom vinogradarskom povijesti kraja.
Naša vina
Svaka berba razlikuje se u odnosu na onu prošlu i buduću pa tako vina iz različitih berbi zahtijevaju različit pristup. Ovisno o tipu vina, kombiniramo inoks i drvo različite starosti. Kroz upotrebu moderne tehnike, znanja i tradicije stvorili smo vina prepuna finih aroma i izuzetnih okusa.
O kvaliteti našeg vina govore naše nagrade i priznanja, koja smo osvojili na domaćim i međunarodnim ocjenjivanjima vina. Iznimno smo ponosni na pinot bijeli, muškat, od kojih su neka i vrhunska vina. Ne smijete ni propustiti naša barrique vina, primjerice 225 Cabernet Sauvignon Barrique. domaću autohtonu sortu Žlahtine, koju smo vratili u Vinodol. Uz žlahtinu njegujemo i vina drugih sorti: chardonnay, cabernet sauvignon, frankovka, Na vama je samo da odlučite koji vam je okus najdraži.

Naši znakovi...