Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Promes Cvanciger, mesarski, uslužni i trgovački obrt

Promes Cvanciger, mesarski, uslužni i trgovački obrt
Ulica Berislava Pavičića 8
44000 Sisak
044/570-367
044/ 571-984
promes-cvanciger@sk.t-com.hr

Nakon dugogodišnjeg rada u mesnoj industriji Gavrilović, 1989. godine Slavko Cvanciger osniva obrt Promes-Cvanciger. U obrtu 1990. godine počinje raditi i sin Adolf , a zatim i ostatak obitelji te obrt poprima značajke obiteljske firme.
Godine 1995. kupuju Gradsku klaonicu u Sisku koju 1998. rekonstruiraju te dobivaju sve potrebne dozvole za rad. Povećanjem proizvodnoga kapaciteta razvilo se i širilo poslovanje te maloprodajna mreža na području Sisačko-moslavačke županije.
Promes-Cvanciger svježim mesom i mesnim prerađevinama opskrbljuju škole, vrtiće, restorane, hotele i kuhinje raznih tvrtki, čime, uz svoju županiju, pokrivaju i dio središnje i južne Hrvatske s tendencijom širenja i na ostala područja.
Proizvodnja se zasniva isključivo na sirovini domaće proizvodnje iz Hrvatske, uvijek prepoznate kvalitete. Cijela proizvodnja u skladu je s HACCP sustavom i pod stalnim veterinarsko-sanitarnim nadzorom, a konstantno se radi na unapređivanju i modernizaciji.
Uz klaonicu, obrt raspolaže s 200 četvornih metara prostora za rashladu i čuvanje svježeg mesa i mesnih prerađevina, a u pogonu prerade mesa proizvode polutrajne i trajne mesne prerađevine. Za obavljanje navedenih djelatnosti obrt ima i vlastiti vozni park. Obrt trenutno zapošljava 36 kvalificiranih djelatnika.
Cilj Promesa-Cvancigera jest unaprjeđivati i povećavati proizvodnju te svojom kvalitetom biti prepoznatljivi na tržištu, na zadovoljstvo vjernih kupaca.

Naši znakovi...