Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Obrt Promes Cvanciger

Obrt Promes Cvanciger
Zeleni brijeg bb
44000 Sisak
044/570-367
044/ 571-984
promes-cvanciger@sk.t-com.hr

Nakon dugogodišnjeg rada u mesnoj industriji „Gavrilović“, 1989. godine Slavko Cvanciger osniva obrt Promes-Cvanciger. U obrtu 1990. godine počinje raditi i sin Adolf , a zatim i ostatak obitelji te obrt poprima značajke obiteljske firme.
Godine 1995. kupuju Gradsku klaonicu u Sisku, koju 1998. rekonstruiraju te dobivaju sve potrebne dozvole za rad. Povećanjem proizvodnoga kapaciteta razvilo se i širilo poslovanje te maloprodajna mreža na području Sisačko-moslavačke županije.
Promes-Cvanciger svježim mesom i mesnim prerađevinama opskrbljuju škole, vrtiće, restorane, hotele i kuhinje raznih poduzeća, čime osim svoje županije pokriva i dio središnje i južne Hrvatske s tendencijom širenja i na ostala područja.
Proizvodnja se zasniva isključivo na sirovini domaće proizvodnje iz Hrvatske, uvijek prepoznate kvalitete. Cijela proizvodnja u skladu je sa HACCP sustavom i pod stalnim veterinarsko-sanitarnim nadzorom, a konstantno se radi na unapređivanju i modernizaciji.
Pored klaonice obrt raspolaže sa 200 četvornih metara prostora za rashladu i čuvanje svježeg mesa i mesnih prerađevina, a pogonu prerade mesa proizvode polutrajne i trajne mesne prerađevine. Za obavljanje navedenih djelatnosti obrt ima i vlastiti vozni park. Obrt trenutačno zapošljava 36 kvalificiranih djelatnika.
Cilj Promesa-Cvanciger je unapređivati i povećavati proizvodnju te svojom kvalitetom biti prepoznatljivi na tržištu na zadovoljstvo svojih vjernih kupaca.

Naši znakovi...