Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Marex-gel d.o.o.

Marex-gel d.o.o.
Ulice braće Miroslava i Janka Perice 12
23000 Zadar
023/213-109
023/316-288
info@marex-gel.hr

Marex-gel je tvrtka osnovana 1991. godine, a već više od desetljeća poslovanje se odvija u obiteljskom vlasništvu. Početak poslovanja tvrtka obavlja u osnovnoj djelatnosti C 10.52. tj. proizvodnje sladoleda sa sjedištem u Zadru. Razvojem poslovanja, prepoznata je praznina na tržištu u domeni ponude kvalitetnih njoka te prema tradicionalnoj dalmatinskoj recepturi Marex-gel započinje s proizvodnjom od tada pa do danas, najboljih njoka dostupnih na tržištu s najvećim udjelom krumpira.

Tvrtka je za svoj osnovni asortiman njoka ponosni nositelj oznake Hrvatska kvaliteta od 2004. godine. Marex-gel njoki nebrojeno su puta nagrađivani nagradama poput Zlatni rezanac na gastro priredbama. U prethodna gotovo dva desetljeća, s najširim i najdubljim proizvodnim asortimanom njoka koje karakterizira bogatstvo okusa i prirodnih aroma, tvrtka se pozicionira na tržištu se kao neizostavan ponuđač na cjelokupnom tržištu Republike Hrvatske, kako u segmentu maloprodaje, tako i u tzv. HoReCa segmentu. Tvrtka asortiman njoka izvozi i na tržište Republike Slovenije.

Marex-gel linija proizvoda njoki obilježena oznakom Hrvatska kvaliteta sadržana je od ukupno 9 artikala različitih okusa i gramaža: njoki krumpirovi 2500, 1000 i 500g, njoki s povrćem (sadrže ravnomjeran udio krumpirovih njoka, njoka sa špinatom i njoka s rajčicom) 1000 i 500g, njoki sa špinatom 1000 i 500g te posljednji u ponudi kao jedinstveni na tržištu, njoki s crnilom od sipe u pakiranjima od 1000 i 500g.

Tijekom 2021. godine tvrtka je razvila i njoke s povećanim sadržajem proteina te pirovim brašnom koji su prepoznati kao inovativan proizvod s dodanom vrijednošću za konzumente i koji nose oznaku HZJZ-a Živjeti zdravo. Marex-gel nastoji biti društveno odgovorno poduzeće te maksimalno uključuje u dobavne procese domaće proizvođače poljoprivrednih proizvoda.S ciljem osiguravanja misije i vizije poslovanja tj. kako bi pružio potrošačima inovativne, kvalitetne i zdravstveno ispravne artikle s ciljem još veće prepoznatljivosti i relevantnosti na tržištu, Marex-gel će nastaviti ulagati u kadrove i implementiranje novih tehnologija.

Naši znakovi...