Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

LogIN d.o.o.

LogIN d.o.o.
Mihačeva draga bb
51000 Rijeka
051/581-100
info@login.hr

Tvrtka LogIN d.o.o. osnovana je u travnju 1996. godine. S dvadesetak djelatnika, bavi se gotovo isključivo projektiranjem, izgradnjom, primjenom i održavanjem poslovnih sustava.
U skladu s razvojnom politikom tvrtke, sva se dobit ulaže u daljnji razvoj tvrtke. Zbog takve razvojne politike ostvarena su značajna ulaganja i u opremu, razvoj, školovanje kadrova te novo zapošljavanje. Tvrtka je pri osnivanju 1996. godine imala četvero stalno zaposlenih djelatnika. Sredstva uložena u razvoj i definirana razvojna koncepcija rezultirali su i tržišnim uspjesima ne samo u vidu povećanja broja korisnika, nego i u promjeni njihove strukture i veličine. Planirana izmjena strukture tržišta donosi i nove zahtjeve povezane s:
• pojačanom učinkovitošću rada,
• poboljšanjem kvalitete proizvoda i usluga.
Da bi se ostvarili postavljeni ciljevi u sklopu tvrtke, doneseni su planovi razvoja koji uključuju:
• primjenu učinkovite organizacije rada i
• primjenu najnovijih tehnologija u izgradnji IS-a.
Primjenu učinkovitije organizacije rada koja već daje rezultate tvrtka je potvrdila i uvođenjem sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001.
Tvrtka znatna sredstva ulaže u stalno educiranje zaposlenika kako bi razina znanja bila prepoznatljiva i na tržištu. Stjecanje statusa Oracle Certified Professional, Oracle Sales Professional i Oracle Technical Champion u sklopu programa Oracle Partner Network Membership Upgrade omogućilo je i tvrtki stjecanje statusa Oracle Gold Partner.
Tijekom godina rada, zahvaljujući brojnim zadovoljnim korisnicima, tvrtka je stekla bogato znanje o funkcioniranju poslovnih sustava, posebice specijalizirana znanja o funkcioniranju maloprodajnih trgovačkih i hotelskih lanaca te proizvodnih poslovnih sustava.
Stečena znanja kontinuirano se primjenjuju u osnovni proizvod tvrtke ERP Sustav LogINFO. U skladu s razvojnim konceptom tvrtke na implementaciji uvijek novih i boljih tehnoloških rješenja, ERP Sustav LogINFO razvijen je na Oracle platformi.

Naši znakovi...