Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

LogIN d.o.o.

LogIN d.o.o.
Mihačeva draga bb
51000 Rijeka
051/581-100
login@login.hr

Tvrtka LogIN d.o.o. osnovana je u travnju 1996. godine. Upošljava dvadesetak djelatnika te se gotovo isključivo bavi projektiranjem, izgradnjom, implementacijom i održavanjem poslovnih sustava.
U skladu s razvojnom politikom tvrtke, sva se dobit ulaže u daljnji razvoj tvrtke. Zbog takve razvojne politike ostvarena su značajna ulaganja i u opremu, razvoj, školovanje kadrova te novo zapošljavanje. Tvrtka je pri osnivanju 1996. godine imala četvero stalno zaposlenih djelatnika. Sredstva uložena u razvoj i definirana razvojna koncepcija rezultirali su i tržišnim uspjesima u vidu ne samo povećanja broja korisnika nego i u promjeni njihove strukture i veličine.

Planirana izmjena strukture tržišta donosi i nove zahtjeve povezane s:
– pojačanom efikasnošću rada
– poboljšanjem kvalitete proizvoda i usluga

Da bi se realizirali postavljeni ciljevi u sklopu tvrtke, doneseni su planovi razvoja koji uključuju:
– implementaciju efikasne organizacije rada
– primjenu najnovijih tehnologija u izgradnji IS-a

Primjenu efikasnije organizacije rada koja već daje rezultate tvrtka je potvrdila i uvođenjem sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001.
Tvrtka zančajna sredstva ulaže u stalno educiranje zaposlenika kako bi razina znanja bila prepoznatljiva i na tržištu. Stjecanje statusa Oracle Certified Professional, Oracle Sales Professional i Oracle Technical Champion u sklopu programa Oracle Partner Network Membership Upgrade omogućilo je i tvrtki stjecanje statusa Oracle Gold Partner.
Tijekom godina rada, i velikog broja zadovoljnih korisnika, tvrtka je stekla bogato znanje o funkcioniranju poslovnih sustava, posebice specijalizirana znanja o funkcioniranju maloprodajnih trgovačkih i hotelskih lanaca te proizvodnih poslovnih sustava.
Stečena znanja kontinuirano se implementiraju u osnovni proizvod tvrtke ERP- Sustav LogINFO. U skladu s razvojnim konceptom tvrtke na implementaciji uvijek novih i boljih tehnoloških rješenja, ERP Sustav “LogINFO” razvijen je na Oracle platformi.

Naši znakovi...