Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Eduro d.o.o.

Eduro d.o.o.
Žrnovnička 1
21000 Split
021/ 587 555
split@eduro.hr

Tvrtka EDURO d.o.o. ponosni je vlasnik branda EDURO i najveći hrvatski proizvođač ugradnih ormara sa kliznim vratima, kliznih vrata i komoda sa kliznim vratima, a sve po mjeri.
Tijeko 20 godina razvoja i poslovanja, na našem tržištu, EDURO proizvodi postali su sinonim za ugradbene ormare, kvalitetu, točnost isporuke i garanciju 10 godina na klizne sisteme.
Zbog današnjeg brzog tempa života, odlučili smo se da naša usluga mora biti A la Cart, dakle – potpuna usluga prema klijentu, od usluge u salonu (projektiranje, stručni savjeti, dizajn itd.), precizne izmjere, izrade nacrta, proizvodnje, dostave, montaže i garancije na klizne sisteme.
Jedino kontrolom kompletnog procesa od savjeta i narudžbe, do montaže, možemo osigurati najviši standard u kvaliteti i zadovoljstvo naših kupaca.
U dosadašnjem poslovanju, razvili smo 5 VLASTITIH kliznih sistema: OPTIMO, HIGH, QUADRO, EXCLUSIVE HC i SLIM LINE, koje kontinuirano usavršavamo.
Prepoznajuči problem relativno malih stambenih prostora, na tržištu Hrvatske, ponudili smo i sklopive krevete reMOVE, koje kupac može odabrati u nekoliko dimenzija, te sa vertikalnim ili bočnim otvaranjem. Na taj način „ušteđujemo“ prostor, a i dalje, kupac ima kvalitetno estetski osmišljeno rješenje.
Od samih početaka, fokus je bio „..ne samo prodati…“, nego i educirati naše kupce, a sve sa ciljem dizanja estetike i kvalitete stanovanja u našoj zemlji.
Cilj naše tvrtke je KVALITETA i ZADOVOLJAN KUPAC. To postižemo, stalnim nadzorom kvalitete u procesu realizacije proizvoda, praćenjem potreba kupaca, povratnim informacijama od kupaca (kontaktom sa kupcima preko web-a, chata, FB stranice,) i kontinuiranom edukacijom djelatnika.
Iz svega navedenoga, jasno je da su EDURO proizvodi, pogodni za stanove, apartmane, ali isto tako i za uređenje hotelskih soba.
Maksimalna iskoristivost, koju pružaju EDURO ormari (od poda do stropa), pogodna je i praktična za uredske prostore, pogotovo za one gdje postoji problem arhiviranja velike količine dokumenata.
Posebna fokusiranost edukacije djelatnika u prodaji je da na što kvalitetniji način savjetuju kupce, ali isto tako i educiraju kupce o potrebi izrade funkcionalnih elemenata za pohranu garderobe, koji će ujedno, dobro izdizajnirani, predstavljati ukras u njihovom životnom prostoru.
Stručnjaci za uređenje interijera s dugogodišnjim iskustvom (u EDURO prodajnim salonima), pomoći će Vama, našim kupcima, da svoje želje i zahtjeve, rješite na optimalan način funkcionalno i estetski.
Vrhunski aluminijski klizni sistemi, koje smo razvili, kotači sa kugličnim ležajevima, veliki izbor materijala i opreme, jamstvo su dugotrajnosti i kvalitete EDURO proizvoda.
Danas je EDURO d.o.o., preko svojih vlastitih salona ili salona zastupnika, prisutan u Zagrebu (2 salona), Splitu, Rijeci i Zadru.
Trenutno tvrtka EDURO d.o.o. zapošljava 40 djelatnika.
Za dosadašnji rad na na unaprjeđenju kvalitete i dizajna EDURO ormari sa kliznim vratima dobili su 15 nagrada na sajmovima u zemlji i inozemstvu, kruna su dvije ZLATNE MEDALJE za kvalitetu na sajmu AMBIJENTA u Zagrebu.
Vlasinici smo SUPERBRAND medalje za kvalitetu proizvoda i QUDAL medalje, kojom su KUPCI OCIJENILI naše proizvode za NAJBOLJI OMJER CIJENE I KVALITETE na našem tržištu te nagrade BESTBUY AWARD.
SLOGAN
– EDURO – ŽIVOT PO MJERI – Kako bi kupci obratili pozornost da se izradom namještaja po mjeri dobiva funkcionalno najkvalitetniji prostor, ali se isto tako i olakšava svakodnevni živo

EDURO proizvodi osmišljeni su i proizvedeni (po mjeri) da traju. Svojim dizajnom, novitetima opreme i materijalima, prate svjetske trendove izrade namještaja, uz konstantne inovacije

Naši znakovi...