Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

ADRIALAB d.o.o.

ADRIALAB d.o.o.
Pulac 4a
51000 Rijeka
+358 (0)51 690 882
kvaliteta@adrialab.hr

Adrialab je, kao dio JGL grupe, tvrtka iza koje stoji bogato farmaceutsko nasljeđe, profesionalnost, znanost, ali i suvremena tehnologija i inovacija. Tvrtka baštini vrijednosti tradicionalnih i isprobanih receptura s prirodnim sastojcima i brendirane proizvode čija je vrijednost potvrđena dugogodišnjim povjerenjem kupaca. Istovremeno, naš tim razvija nove proizvode te koristeći se suvremenim pristupom i modernom tehnologijom slijedi dostignuća usmjerena poboljšanju važnih segmenata života, zdravlja i ljepote.

Specijalizirani smo za proizvodnju polučvrstih oblika i nesterilnih otopina iz područja kozmetike, dodataka prehrani i medicinskih proizvoda, sve prema strogim GMP i ISO standardima te uz proizvodnju vlastitih proizvoda želimo postali partner za ugovornu proizvodnju drugim tvrtkama.

Naši su napori usmjereni na pružanje iskrene, personalizirane usluge te na proizvodnju tradicionalnih, ali i provjerenih, modernih proizvoda. Time krajnji kupci imaju mogućnost izbora u rješavanju svojih zdravstvenih problema, a naši partneri čvrsti oslonac u fleksibilnoj tvrtki koja prepoznaje njihove specifične potrebe i nudi njima prilagođena rješenja. Vjerujemo da je kvalitetan, siguran i učinkovit proizvod po konkurentnoj cijeni, sukus koristi za svakog korisnika. Pri tome Adrialab slijedi duboko utkane principe društveno odgovornog djelovanja JGL grupe, promatrajući poslovanje kroz uravnotežen održivi razvoj, ekonomsku ekspanziju, brigu za okoliš i modernizaciju svih segmenata poslovanja.

Predanim i marljivim radom, građenjem poslovnih odnosa temeljenih na proaktivnom pristupu, fleksibilnosti, povjerenju i iskrenoj brizi, želimo pružiti rješenja za sve izazove koji kupci stave pred Adrialab.

Naši znakovi...