Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Intersnack Adria d.o.o.

Intersnack Adria d.o.o.
Pepe Bukača 11
43284 Hercegovac
01/3333-752
info@intersnack.hr

Intersnack Adria d.o.o. novo je ime za tim provjerenih stručnjaka za snack poslovanje koje nudi najbolje iz bogatog i raznolikog svijeta grickalica vrhunske kvalitete.
Partnerstvo Francka i Intersnacka je rezultat uzajamnog povjerenja izgrađenog kroz dugogodišnju suradnju i razmjenu iskustava u proizvodnji, koje podrazumijeva planirana zajednička ulaganja u proizvodne kapacitete i modernizaciju proizvodnje u Hrvatskoj, jačanje konkurentnosti i daljnjeg snažnog rasta poslovanja, razvoj novih proizvoda i obogaćivanje snack asortimana uz bržu primjenu globalnih trendova te inovacije. Osim zajedničkih investicija, strategija kompanije podrazumijeva i zajednički učinkovitijimarketinški i prodajni nastup partnera u regiji Adria.
Odvajanjem od Francka, i punopravnim članstvom u Intersnack grupaciji, Adria SnackCompany d.o.o. postala je prva kompanija potpuno posvećena i fokusirana na razvoj slanog snacka u vidu inovacija u razvoju proizvoda, ambalaže, razvoja proizvodnih kapaciteta i u konačnici preuzimanja liderske pozicije u snacku na tržištima Adria regije.
Adria Snack Company d.o.o. u svom portfelju ima cjelokupan Franckov snack asortiman te Intersnackove brendove koje kompanija uvozi za tržišta regije. Kompanija je odgovorna i za upravljanje razvojem brendova.
Takav pristup potrošačima osigurava iznimno konkurentan izbor iz snack asortimana uz sve bogatstvo okusa i tekstura omiljenih grickalica koje sada dolaze pod kapom Intersnack Adria d.o.o. To uključuje dobro nam poznate brendove poput Čipi Čipsa, prvog hrvatskog čipsa, ili pak Kroki Kroketa i Tip Topa te orašastih plodova. Iza tih uspješnih proizvoda, u kojima uživaju generacije naših potrošača, stoje desetljeća ulaganja u proizvodnju i tehnološke kapacitete te najkvalitetnije domaće sirovine.
Asortiman uključuje i provjerene brendove Intersnacka s kojima su potrošači već dobro upoznati, poput čipseva Chio te ostalih grickalica kao što su POM-BÄR i Kelly’s. Korporativna kultura Intersnack Adria d.o.o. podržava i promovira načela održivog razvoja , odgovornosti prema okolišu, politiku energetske učinkovitosti te politiku kvalitete i sigurnosti hrane, te vodi brigu o zaštiti okoliša.

Naši znakovi...