Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Adria Snack Company d.o.o.

Adria Snack Company d.o.o.
Vodovodna 20
10000 Zagreb
01/3333-846
info@adriasnack.eu

Adria Snack Company d.o.o., je samostalna kompanija koja djeluje u vlasništvu Intersnack Grupe.
▪ Temelj uspjeha Adria Snack Company, koji ima bogat snack asortiman koji uključuje i najpoznatiji hrvatski brend čipsa – Čipi čips, je dosljednost u održavanju vrhunske kvalitete proizvoda stvorenih po visokim standardima u strogo kontroliranim uvjetima proizvodnje što omogućuje konstantan rast i zadržavanje tržišnih udjela u kategoriji. Prema istraživanjima mišljenja potrošača koje kompanija radi za svoje proizvode, a posebice Čipi čips, sirovina domaćeg porijekla, kvaliteta i povjerenje u brend je ono kroz što nas potrošači percipiraju te su upravo ti elementi istaknuti kao prednosti koje nas diferenciraju na tržištu. Primjerice, Čipi čips se proizvodi isključivo od domaćeg krumpira.
▪ Adria Snack Company d.o.o. je najveći otkupljivač industrijskog krumpira u Hrvatskoj i sav čips pod brendom Čipi čips proizvodi se isključivo od vrhunskog domaćeg krumpira koji naši kooperanti uzgajaju na području Hercegovca u blizini Garešnice. Zahvaljujući tome, naš čips je 100% hrvatski proizvod.
▪ U kategoriji grickalica, inovacije i razvoj noviteta predstavljaju pokretačku snagu omogućavajući da potrošačima redovito nude nove, zanimljive proizvode. Kao tržišni lider, Adria Snack ima obavezu stalno predstavljati nove trendove i potrošačima redovito pružati novitete. Kao članica najveće snack grupacije u Europi, Intersnack Group, Adria Snack Company d.o.o., ima mogućnost vrlo brze reakcije na zahtjeve tržišta i potrošača i u svakom trenutku spreman odgovor na i najzahtjevnije potrebe.
▪ Upravo radi toga, u inovacijama kompanija neprestano prati događanja na domaćem i inozemnim tržištima u kategoriji grickalica, a ono što im omogućava da budu još brži i bolji jest vlastita proizvodnja, redovita istraživanja i analize tržišta, know how najvećeg proizvođača snacka u Eurpoi te ispitivanje očekivanja i preferencija potrošača. Zbog ovako postavljenog sustava, dobru ideju vrlo brzo i učinkovito možemo pretvoriti u gotov proizvod u svakome trenutku.

Naši znakovi...