Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Zvijezda stolni masni namaz 70%

Zvijezda stolni masni namaz 70%

Zvijezda stolni margarin proizveden suvremenim postupkom iz visokokvalitetnih sirovina te ne sadrži kolesterol jer je proizveden od ulja i masti biljnog podrijetla. Sadrži mono i polinezasićene masne kiseline – linolnu i linolensku, obje esencijalne, koje se u organizmu ne mogu sintetizirati, već se moraju unositi putem namirnica.
Kvaliteta Zvijezda stolnog margarina potvrđena je velikom zlatnom medaljom kakvoće na Međunarodnom sajmu prehrane 2000. Nezamjenjiv je pri izradi kolača i slastica kao i za pripremu različitih jela.

Zvijezda plus d.o.o.

Utemeljena 1916. u Zagrebu, Prva hrvatska tvornica ulja razvija cjelovitu proizvodnju od sjemena uljarica do gotovih proizvoda, podiže nove pogone, proširuje i rekonstruira stare te modernizira proizvodnju. Najveći je proizvođač jestivih ulja i jedini proizvođač margarina, biljnih masti i majoneza u Hrvatskoj. Zvijezdin proizvodni program čine dvije robne marke: - Zvijezda (jestiva ulja, margarini, majoneze, salate, umaci, biljna mast,ocat i kečap te margarini, biljne masti i aditivi namijenjeni slastičarskoj, pekarskoj i konditorskoj industriji) - Margo (mazivi margarini). Cjelovitu uslugu distribucije Zvijezda pruža iz regionalnih distributivnih centara. Praćenjem i prilagođavanjem zahtjevima potrošača, Zvijezda pridaje veliku pozornost razvoju vlastitih proizvoda, istraživanju tržišta...

Ostali proizvodi