Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

ZLOTNO OLJE- 100% djevičansko bučino ulje

ZLOTNO OLJE- 100% djevičansko bučino ulje

Ovo cijenjeno djevičansko ulje dobiva se od koštica ploda buče golice. Svojim orašastim okusom bučino ulje daje posebnu i specifičnu aromu mnogim jelima, a zahvaljujući bogatstvu nutritivnih ljekovitih spojeva, smatra se jednim od najcjenjenijih prirodnih lijekova.
Osim što sadrži minerale i važne nezasićene masne kiseline omegu-6 i omegu-9, bučino ulje obiluje željezom, manganom, magnezijem, bakrom, cinkom i selenom te vitaminima C, E, D, K i B.
Prirodan je lijek za prostatu, poboljšava probavu, štiti bubrege i mokraćni mjehur te pomaže srcu i krvnim žilama, a dugotrajnom primjenom umanjuje djelovanje hormona koji izaziva ćelavost.

Poljo Posavec d.o.o.

Nakon više od 20 godina uspješnog poslovanja u području hortikulture, proizvodnji zemlje za cvijeće, gnojiva, raznih supstrata i sličnih proizvoda, odlučili smo napraviti iskorak u logičnom smjeru - prozvodnja hrane. Spoznaja i sama činjenica da živimo na području gdje marljivi i radišni ljudi od davnina uzgajaju kvalitetne biljke i proizvode vrhunske namirnice navela nas je da razmislimo o nevjerojatnom potencijalu koji već postoji. Rezultat je najmodernija uljara na ovim područjima ,a proizvodnja vrhunske hrane je naš cilj i veliko zadovoljstvo. Hranu koju proizvodimo jedemo mi, naša obitelj i naši prijatelji te Vam je s toga i bez straha toplo preporučamo.