Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Usluge fizičkog arhiviranja i digitalizacije dokumenata

Usluge fizičkog arhiviranja i digitalizacije dokumenata

Zato što znamo koliko je važno raditi brzo i efikasno, objedinili smo tri vrste usluga:
• fizičko arhiviranje,
• povjerljivo uništavanje i
• digitalizaciju podataka
u jedan integrirani sustav upravljanja, koji nudi sve što Vam je potrebno za napredno upravljanje dokumentacijom, štedeći tako prostor, vrijeme i Vaš novac. Na ovaj način naše usluge potpuno pokrivaju životni ciklus dokumenta: od trenutka kada dokument nastaje do trenutka kada ga je potrebno uništiti.
REISSWOLF usluge usklađene su sa zakonskom regulativom i poštuju aspekte ekonomske efikasnosti, zaštite životne sredine i iznad svega aspekt sigurnosti.
REISSWOLF sigurnosni standardi podrazumijevaju redovitu obuku zaposlenih, kontinuirano praćenje procesa unutarnje i vanjske revizije. Vaši podaci biti će apsolutno sigurni ukoliko se odlučite za REISSWOLF usluge.

Reisswolf d.o.o.

REISSWOLF Grupa osnovana je 1985. godine u Hamburgu u Njemačkoj i danas je europski lider u području upravljanja dokumentacijom. Kompanija posluje u 50 zemalja na više od 100 lokacija. Djelatnost koju obavljamo podrazumijeva strogu povjerljivost i stabilnost u rukovanju dokumentacijom i nosačima podataka koji su nam povjereni na čuvanje ili na povjerljivo uništavanje. REISSWOLF d.o.o. kao dio REISSWOLF Grupe, posluje na području Republike Hrvatske od 2013. godine. Franšizni sustav REISSWOLF-a zasnovan je na zahtjevu da svi partneri moraju raditi po istim standardima sigurnosti i kvalitete, stoga su naše franšize postale vodeće na tržištu sigurne pohrane i uništavanja podataka. Moderno opremljen...